Warning: include(css/style.css) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/naklap/public_html/templates/klape/index.php on line 54

Warning: include(css/style.css) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/naklap/public_html/templates/klape/index.php on line 54

Warning: include() [function.include]: Failed opening 'css/style.css' for inclusion (include_path='.:/root/PEAR:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/naklap/public_html/templates/klape/index.php on line 54

h1 h1 h2naklapskinacin.com/forum

Mapa portala

MAPA PORTALA
Naslovnica arrow Klape arrow Novosti arrow Zagrebom se orila dalmatinska pisma
Zagrebom se orila dalmatinska pisma

Nakon velikog uspjeha prošlogodišnjeg prvog održanog Festivala studentskih klapa, tradicija se nastavila i ove godine. Deset klapa iz cijele Hrvatske i susjedne BIH, u subotu navečer, s početkom u 20,30 h, pjevale su prepunom kinu Forum koji se nalazi u sklopu Studentskog doma Stjepan Radić.

ImageU dvosatnom programu koji je publiku prikovao za stolice, okupljeni su imali prilike uživati u zvucima dalmatinske pisme zahvaljujući organizacijskom odboru Udruge studenata grada Splita.

Publici je predstavljen i stručni žiri, čiji je zadatak bio izabrati tri najbolje klape što je bilo prilično teško s obzirom da su sve izvrsno zvučale. Ipak, prvu nagradu žirija zaslužila je, već drugu godinu za redom, mješovita klapa Signum iz Čapljine.

Drugo i treće mjesto zauzele su muška klapa Študija iz Zadra te muška klapa Stine iz Zagreba. Stine iz Zagreba također su osvojili i srca publike jer su za svoju izvedbu "zaradili" i nagradu publike...

Klape pobjednice za svoj su uspjeh nagrađene novčanima nagradama što su im osigurali glavni sponzori Festivala. U pauzama je publiku zabavljao izvrsni pjevač Marko Marinčić koji se također pobrinuo za dobru atmosferu.

Klapama pobjednicama čestitala je Antea Britvić, predsjednica Udruge studenata grada Splita, istaknuvši kako je osobito zadovoljstvo svim dalmatinskim studentima u Zagrebu pružiti priliku uživanja u klapskoj pjesmi, ali i klapama sudionicama da se dokažu.

Izvor: www.dalmacijanews.com
 
------------------------------------------ ------------------------------------------ ------------------------------------------ ------------------------------------------ ------------------------------------------ ------------------------------------------ ------------------------------------------ ------------------------------------------ ------------------------------------------ŽELJKO PERVAN "Izjava tjedna"
„…nekad moram plakati. Nije mi teško, sjetim se samo u kakvoj zemlji živim pa mi suze same krenu…“

Get the Flash Player to see this player.
Flash Image Rotator Module by Joomlashack.
Vinko Coce
Dobra večer pismo moja
Klape pjevaju
Klape pjevaju u Areni
Image 5 Title

PROMOCIJE

PROMOCIJE

KLAPE ONLINE

Sva prava pridržana 2003 - 2010 Udruga 'Na klapski način'

Fatal error: Call to undefined function josmainbody() in /home/naklap/public_html/templates/klape/index.php on line 260