Warning: include(css/style.css) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/naklap/public_html/templates/klape/index.php on line 54

Warning: include(css/style.css) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/naklap/public_html/templates/klape/index.php on line 54

Warning: include() [function.include]: Failed opening 'css/style.css' for inclusion (include_path='.:/root/PEAR:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/naklap/public_html/templates/klape/index.php on line 54

h1 h1 h2naklapskinacin.com/forum

Mapa portala

MAPA PORTALA
Naslovnica arrow Klape arrow Novosti arrow U Motovunu i Pazinu Klapa Intrade oduševila publiku
U Motovunu i Pazinu Klapa Intrade oduševila publiku
 Popularnost klapskog pjevanja, odnosno brojnost ljubitelja tog glazbenog izričaja ponovo se potvrdila na koncertima koji su se u nedjelju i ponedjeljak održali na glavnom motovunskom trgu i u pazinskom Spomen domu.  Tomislav Bralić i klapa Intrade, kao glavne zvijezde večeri, zajedno s klapom Sveti Florijan, koja je popularnost stekla pobjedničkom pjesmom "Kako ću joj reć da varin" s ovogodišnjeg splitskog festivala, zatim legendarna pjevačica šlagera Ljupka Dimitrovska, kao i vrlo dobra domaća klapa Motovun, privukli su na jedan od najljepših istarskih trgova oko 1.500 posjetitelja koji su grad Velog Jože napustili oduševljeni.

 

Glavninu gotovo trosatnog programa publici je priuštila zadarska klapa Intrade koja slavi 25. godišnjicu postojanja nizavši poznate klapske i dalmatinske šansone, kao i autorske pjesme predvođene baritonom Tomislavom Bralićem, dok su u ostali dio glazbenog programa upotpunili vremenski kraći, ali upečatljivi nastupi cijenjenih glazbenika. 

Prema riječima organizatora motovunski koncert koji je sniman sa sedam kamera bit će uskoro prikazan na jednoj od nacionalnih televizija. 

Zbog velikog interesa publike koncert je ponovljen u potpuno ispunjenoj velikoj koncertnoj dvorani Spomen doma koja doduše nije mogla u potpunosti ponoviti ugođaj srednjovjekovnog motovunskog trga. 

Ipak, pazinska je publika ostala uskraćena za nastup klape Svetog Florijana iz Žrnovnice kraj Splita. Naime, bariton klape Jurica Bartulić doživio je u međuvremenu prometnu nesreću u kojoj se ozlijedio (prijelom nadlaktice), pa je klapa odustala od drugog koncerta. No, bila je tu klapa Sveti Petar u Šumi kao iznenađenje večeri. 

Osim dva jednosatna glazbena seta klapa Intrade za publiku je izvela nekoliko pjesama s novog albuma koji planiraju objaviti tijekom listopada, među kojima se izdvaja potencijalni klapski hit pod naslovom "Klapa Intrade". 

Večer je simpatično vodio popularni radijski voditelj Edo Pezzi koji se premijerno našao, i dobro snašao, u ulozi voditelja neke manifestacije, a ugođaju je pomogao veliki videozid na kojem se istovremeno projicirao koncert. 

Posebno će biti upamćen nastup hrvatsko-makedonske pjevačice Ljupke Dimitrovske koja je unatoč onemoćalosti zbog zdravstvenih tegoba željela nastupiti na mjestu gdje je posljednji put pjevala 1986. godine u duetu s pokojnim Ivicom Šerfezijem.

 
------------------------------------------ ------------------------------------------ ------------------------------------------ ------------------------------------------ ------------------------------------------ ------------------------------------------ ------------------------------------------ ------------------------------------------ ------------------------------------------ŽELJKO PERVAN "Izjava tjedna"
„…nekad moram plakati. Nije mi teško, sjetim se samo u kakvoj zemlji živim pa mi suze same krenu…“

Get the Flash Player to see this player.
Flash Image Rotator Module by Joomlashack.
Vinko Coce
Dobra večer pismo moja
Klape pjevaju
Klape pjevaju u Areni
Image 5 Title

PROMOCIJE

PROMOCIJE

KLAPE ONLINE

Sva prava pridržana 2003 - 2010 Udruga 'Na klapski način'

Fatal error: Call to undefined function josmainbody() in /home/naklap/public_html/templates/klape/index.php on line 260