Warning: include(css/style.css) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/naklap/public_html/templates/klape/index.php on line 54

Warning: include(css/style.css) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/naklap/public_html/templates/klape/index.php on line 54

Warning: include() [function.include]: Failed opening 'css/style.css' for inclusion (include_path='.:/root/PEAR:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/naklap/public_html/templates/klape/index.php on line 54

h1 h1 h2



naklapskinacin.com/forum

Mapa portala

MAPA PORTALA
Naslovnica arrow Klape arrow Novosti arrow Tradicionalni treći po redu Klapski brodet u Trpnju
Tradicionalni treći po redu Klapski brodet u Trpnju
 Kulturna udruga Trpanj Odma'! po treći put organizira događaj „Klapski brodeti iliti susret brodeta i klapa“, koji će se održati u Trpnju 9. travnja. Susret ima natjecateljski karakter u kojem je svaka klapa dužna skuhati brodet u određenom vremenskom roku te poštujući određene propozicije. Po završetku kuharskog dijela susreta te nakon proglašenja pobjednika, druženje se nastavlja na zajedničkom koncertu svih klapa. Na ovogodišnem susretu sudjeluju klape FA Lindjo, Tragos, Armorin, Morčić, Tiramol i Dingač…

 

Dodatne informacije na mail: Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript

A u dodatku prilažemo Vam jedan od recepata ta brudet.

Potrebni sastojci:

  • 1 kg ribe, što više vrsta to bolje (najjednostavnije - sarduni i gavice)
  • 1/4 l maslinovog ulja
  • 3 velika crvena luka, kapule
  • 5-6 češnja bijelog luka
  • peršun
  • 1 kašika brašna
  • čaša bijelog vina
  • 5-6 paradajza ili kašika koncentrata
  • 2 lovorova lista
  • biber
Priprema:
Očistite i operite kilogram ribe. Na maslinovom ulju zapržite crveni luk izrezan na listove, pa kad porumeni, dodajte bijeli luk, isjeckani peršun i kašiku brašna, zalijte kašikom vruće vode i čašom bijelog vina. Dodajte, zatim, 5-6 zgnječenih paradajza ili koncentrata, 2 lovorova lista i malo sitnog bibera. Sve se to mora dobro kuvati pola sata. Onda sve procijedite, složite unutra ribu i kuvajte na laganoj vatri 1 sat. Tako se mogu kuvati i lignje, koje se prethodno isprže na ulju. Probajte ukus mora u brodetu!
 
------------------------------------------ ------------------------------------------ ------------------------------------------ ------------------------------------------ ------------------------------------------ ------------------------------------------ ------------------------------------------ ------------------------------------------ ------------------------------------------



ŽELJKO PERVAN "Izjava tjedna"
„…nekad moram plakati. Nije mi teško, sjetim se samo u kakvoj zemlji živim pa mi suze same krenu…“

Get the Flash Player to see this player.
Flash Image Rotator Module by Joomlashack.
Vinko Coce
Dobra večer pismo moja
Klape pjevaju
Klape pjevaju u Areni
Image 5 Title

PROMOCIJE

PROMOCIJE

KLAPE ONLINE

Sva prava pridržana 2003 - 2010 Udruga 'Na klapski način'

Fatal error: Call to undefined function josmainbody() in /home/naklap/public_html/templates/klape/index.php on line 260