Warning: include(css/style.css) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/naklap/public_html/templates/klape/index.php on line 54

Warning: include(css/style.css) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/naklap/public_html/templates/klape/index.php on line 54

Warning: include() [function.include]: Failed opening 'css/style.css' for inclusion (include_path='.:/root/PEAR:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/naklap/public_html/templates/klape/index.php on line 54

h1 h1 h2naklapskinacin.com/forum

Mapa portala

MAPA PORTALA
Naslovnica arrow Klape arrow Novosti arrow Tomislav Bralić i Intrade u domaćem Zadru koncertom obilježili 25 godina
Tomislav Bralić i Intrade u domaćem Zadru koncertom obilježili 25 godina
 Kada netko u Zagrebu napuni dvoranu Lisinski, „car“ je u glazbenom svijetu, a u Zadru to vrijedi za Dvoranu Krešimira Ćosića na Višnjiku. Tomislavu Braliću i zadarskoj klapi Intrade uspjelo je to bez ikakvih problema, a da će Višnjik biti prepun na koncertu kojim je klapa u četvrtak navečer proslavila 25 godina uspješnog postojanja, znalo se već danima u Zadru.

Intrade, koji su krenuli od pjevanja po gradskim kantunima i konobama, a sada putuju širom zemlje i svijeta održavajući brojne rasprodane koncerte ljubiteljima dalmatinske pisme, već dugo predstavljaju najuspješnije zadarsko ime na zabavnoj sceni. 

Ispunili su u potpunosti očekivanja domaće publike, pred kojom su izveli sve svoje najveće uspješnice pojačani niskom imena poznatih gostiju sa estrade - redom prijatelja klape - od Zorice Kondže do Marka Perkovića Thompsona koji je nastupio kao iznenađenje na kraju.  

Lovre Eškinja, prvi tenor, Zdenko Knežević, drugi tenor, Ante Šindija, drugi tenor, Nikica Gregov, bariton, Tomislav Bralić bariton solista, Edi Bučić klavijature, Davor Petrović, umjetnički voditelj i gitarist, Nenad Kužet prvi bas, Vinko Sikirić drugi bas, Mladen Brižić, drugi bas, Nebojša Lakić, klavijature, Josip Marcelić, solo gitara i Damir Košpić bas gitara, dali su sve od sebe i dokazali ljubiteljima domaće glazbe zašto su Intrade već dugo na samom vrhu.

 

 

Raspoloženje u dvorani dodatno se podiglo nastupima pozvanih gostiju: Ive Županovića, Zorice Kondže kojoj je u Zadru uspjelo biti kao Mišo Kovač „da digne ruke, a svi pivaju“, zatim Harija Rončevića koji se vratio na bis oduševljen što - kako je rekao - nastupa pred prepunim Višnjikom za razliku od Festivala kada je bilo otužno sa svega 350 ljudi, trogirskog „pavarotija“ Vinka Coce koji je razgalio publiku pjesmom ali i vicevima na račun svojih kilograma, Dražena Žanka i njegovog „stoljeća sedmog“, pa sve do Thompsona koji je ispraćen ovacijama zadarske publike.  

Radnici Jadrankamena iz Pučišća na Braču poslali su prije odlaska u stečaj svoj dar u Zadar - kamenu knjigu od bračkog kamena posvećenu zadarskoj klapi. 

Najljepši događaj večeri ipak se zbio potpuno neočekivano kada je Lovre Perinić izišao na pozornicu i pred prepunom dvoranom - zaprosio svoju iznenađenu djevojku Suzanu Bosak.  

- Dugo smo zajedno, a uvijek smo voljeli zajedno slušati Intrade. Hoćeš li se udati za mene da život provedemo zajedno - izgovorio je hrabri Lovre i kleknuo pred Suzanom koja je jedva uspjela doći sebi od uzbuđenja. Nakon sretnog „da“ prolomio se pljesak oduševljene publike, a mladi je par ispraćen pjesmom Intrada.  

Možda im i na piru zasviraju - tko zna.

(www.slobodnadalmacija.hr)

 
------------------------------------------ ------------------------------------------ ------------------------------------------ ------------------------------------------ ------------------------------------------ ------------------------------------------ ------------------------------------------ ------------------------------------------ ------------------------------------------ŽELJKO PERVAN "Izjava tjedna"
„…nekad moram plakati. Nije mi teško, sjetim se samo u kakvoj zemlji živim pa mi suze same krenu…“

Get the Flash Player to see this player.
Flash Image Rotator Module by Joomlashack.
Vinko Coce
Dobra večer pismo moja
Klape pjevaju
Klape pjevaju u Areni
Image 5 Title

PROMOCIJE

PROMOCIJE

KLAPE ONLINE

Sva prava pridržana 2003 - 2010 Udruga 'Na klapski način'

Fatal error: Call to undefined function josmainbody() in /home/naklap/public_html/templates/klape/index.php on line 260