Warning: include(css/style.css) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/naklap/public_html/templates/klape/index.php on line 54

Warning: include(css/style.css) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/naklap/public_html/templates/klape/index.php on line 54

Warning: include() [function.include]: Failed opening 'css/style.css' for inclusion (include_path='.:/root/PEAR:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/naklap/public_html/templates/klape/index.php on line 54

h1 h1 h2naklapskinacin.com/forum

Mapa portala

MAPA PORTALA
Naslovnica arrow Klape arrow Novosti arrow Spotom za 'Otiša je ćaća ća' klapa Sv. Florijan najavljuje album, peti rođendan i 'duet' sa Massimom
Spotom za 'Otiša je ćaća ća' klapa Sv. Florijan najavljuje album, peti rođendan i 'duet' sa Massimom

ImageOva je godina itekako važna za Klapu Sveti Florijan iz Žrnovnice, jer ujesen obilježavaju petu obljetnicu, a uz peti rođendan izdat će i drugi studijski album.
Na njemu će biti već popularne pjesme "Nakon dugog lutanja", "Di si nekad bila",a li i najnovija "Otiša je ćaća ća", za koju je klapa upravo snimila spot koji će se emitirati u ožujku.
Prva vatrogasna klapa u Hrvata postigla je prvim albumom "I dok Žrnovnica spava" veliku popularnost, o čemu najbolje govori podatak da su neke pjesme s toga albuma na YouTubeu imale preko milijun gledanja.

- Intenzivno radimo na novom albumu koji će biti izdan na jesen, želimo da to bude baš na našu petu obljetnicu. Na albumu će se naći pjesme s kojima smo već nastupili na festivalima, ali i brojne nove koje ćemo izdati sljedećih mjeseci. Prva od njih bit će "Bila si mi sve" ovog proljeća. Producent novih pjesama je Bruno Urlić, koji surađuje s vrhunskim glazbenicima poput Zorana Predina ili Massima.

Bruno je na posljednjem koncertu Massima u Splitu svirao violinu, a upravo razgovaramo o mogućnosti sudjelovanja Massima u jednoj od naših pjesama. Na cijelom albumu koristimo samo instrumente uživo, jer nam je stalo do vrhunske produkcije - kaže Nino Treskavica, pjevač klape Sveti Florijan.

Upravo Nino Treskavica potpisuje većinu pjesama s novog albuma, ali zastupljeni su i autori poput Branka Slivara, Jasminka Šetke i Joška Markova.

- Planiramo nastupiti na dva velika festivala ovoga ljeta, a osobita nam je čast što ćemo u kolovozu organizirati petu Smotru klapa u Žrnovnici. Veliki je to klapski događaj, gdje već sada možemo najaviti da ćemo potpuno promijeniti dosadašnju koncepciju.

Sve dosadašnje smotre posjećivale su tisuće ljubitelja klapske pisme, a sada ćemo se koncentrirati na izvornosti i originalnosti. Cilj nam je da posjetitelji smotre nauče više o žrnovačkoj tradiciji, kulturi i prirodnim ljepotama kojih ne nedostaje - priča nam Rade Popadić, pjevač i tajnik klape Sveti Florijan.

-  Ako nam uz sve ambiciozne planove ostane vremena, voljeli bi izdati i album obrada popularnih pjesama iz osamdesetih i devedesetih godina prošloga stoljeća, rad na ovom materijalu već smo započeli - dodao je Popadić.

 
------------------------------------------ ------------------------------------------ ------------------------------------------ ------------------------------------------ ------------------------------------------ ------------------------------------------ ------------------------------------------ ------------------------------------------ ------------------------------------------ŽELJKO PERVAN "Izjava tjedna"
„…nekad moram plakati. Nije mi teško, sjetim se samo u kakvoj zemlji živim pa mi suze same krenu…“

Get the Flash Player to see this player.
Flash Image Rotator Module by Joomlashack.
Vinko Coce
Dobra večer pismo moja
Klape pjevaju
Klape pjevaju u Areni
Image 5 Title

PROMOCIJE

PROMOCIJE

KLAPE ONLINE

Sva prava pridržana 2003 - 2010 Udruga 'Na klapski način'

Fatal error: Call to undefined function josmainbody() in /home/naklap/public_html/templates/klape/index.php on line 260