Warning: include(css/style.css) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/naklap/public_html/templates/klape/index.php on line 54

Warning: include(css/style.css) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/naklap/public_html/templates/klape/index.php on line 54

Warning: include() [function.include]: Failed opening 'css/style.css' for inclusion (include_path='.:/root/PEAR:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/naklap/public_html/templates/klape/index.php on line 54

h1 h1 h2naklapskinacin.com/forum

Mapa portala

MAPA PORTALA
Naslovnica arrow Klape arrow Novosti arrow Rođendanski koncert u Zadru: Klapa Cambi s publikom i prijateljima podjelila najlipšu pismu na svitu
Rođendanski koncert u Zadru: Klapa Cambi s publikom i prijateljima podjelila najlipšu pismu na svitu
rodendanskiKoncertCambi

Glasnice se nisu štedjele, kao ni ruke. Cijeli je Višnjik u Zadru više oddva  sata pjevao u glas sa slavljeničkom klapom i njenim prijateljima.

Ne postoji ljepša proslava rođendana jedne klape od slavljeničkog koncerta. Ispunjeni ljubavlju prema dalmatinskoj klapskoj pjesmi, Dalmaciji i svojoj vjernoj publici, klapa Cambi je povodom svog 25. rođendana ove slavljeničke godine održala sedam velikih koncerata po hrvatskim gardovima. Tako su njihovim pjesmama pljeskali i u njima uživali u Zagrebu, Splitu, Rijeci, i u dvorani Krešimira Ćosića na zadarskom Višnjiku.

Iako se ispočetka činilo da se dvorana neće popuniti te da je prodaja karata tekla slabije no što se očekivalo, bilo je to itekako daleko od istine. Dvorana na Višnjiku sinoć je zasjala u punom ruhu pruživši publici i izvođačima osjećaj za pamćenje. Skoro su sva mjesta bila popunjena, a atmosfera je bila upravo onakva kakvom je samo vrhunski izvođači mogu učiniti.

Klapi Cambi su se na slavljeničkom koncertu pridružili i njihovi dobri prijatelji klapa Maslina iz Šibenika, Hari Rončević, Ivana Radovniković i zadarska ženska klapa Kondura...

U modernom izdanju na Višnjiku jučer se na čudesan način spojilo staro i novo, tradicionalno i suvremeno. Upravo ta metafora lijepo ilustrira sve ono što je klapa Cambi radila tijekom svojih 25 godina postojanja. Izvodeći na koncertima klapsku glazbu i obrade pop standarda, uspješno su ostvarili sintezu tradicijskog suvremenog zvuka i otvorili si put prema novim glazbenim horizontima...

Na ovom su koncertu svojoj vjernoj publici ponudili ono najbolje iz svog glazbenog repertoara - neke od bisera koje je klapa izvodila proteklih 25 godina, ali isto tako je punim srcem otpjevala i ono što rade danas. Samo neke od pjesmama koje je klapa otpjevala bile su Cesarica, Vilo moja, Još ovaj put, Moj lipi anđele, Lipoto moja, Ne more mi bit, Popucale rebatine, Kriva karta, Jedna rič, te pjesma koja je očekivano podigla publiku na noge, Od zipke do križa.

Kroz niz godina predvođenih sjajnim maestrom Rajmirom Kraljevićem, a danas mladim voditeljem Vinkom Didovićem, zavrijedili su epitet pravog klapskog crossover proizvoda koji prezentira našu glazbenu kulturu u Hrvatskoj i van njenih granica.

rodendanskiKoncertCambi2

Puno gledalište u Zadru

Posebno oduševljenje kod publike svojim je predivnim glasom izazvao prvi tenor, Edi Šegota kako u a capella, tako i u modernoj izvedbi.

Sinoć su zapjevali u Višnjiku sa svojim prijateljima željni da s publikom podjele najlipšu pismu na svitu, Dalmatinsku pismu. Zadrani, Zadranke i svi koji su prevalili kilometre i kilometre da bi doživjeli sinoćnji spektakl, prepoznali su kvalitetu i ljubav klape Cambi prema dalmatinskoj pismi.

rodendanskiKoncertCambi3

Klapa Maslina

Glasnice se nisu štedjele, kao ni ruke. Cijeli je Višnjik više od sata pjevao u glas sa slavljeničkom klapom i njenim prijateljima što je sigurni pokazatelj da je klapa opravdala sva očekivanja, a zauzvrat dobila najljepši poklon koji joj je Zadar mogao podariti.

 
------------------------------------------ ------------------------------------------ ------------------------------------------ ------------------------------------------ ------------------------------------------ ------------------------------------------ ------------------------------------------ ------------------------------------------ ------------------------------------------ŽELJKO PERVAN "Izjava tjedna"
„…nekad moram plakati. Nije mi teško, sjetim se samo u kakvoj zemlji živim pa mi suze same krenu…“

Get the Flash Player to see this player.
Flash Image Rotator Module by Joomlashack.
Vinko Coce
Dobra večer pismo moja
Klape pjevaju
Klape pjevaju u Areni
Image 5 Title

PROMOCIJE

PROMOCIJE

KLAPE ONLINE

Sva prava pridržana 2003 - 2010 Udruga 'Na klapski način'

Fatal error: Call to undefined function josmainbody() in /home/naklap/public_html/templates/klape/index.php on line 260