Warning: include(css/style.css) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/naklap/public_html/templates/klape/index.php on line 54

Warning: include(css/style.css) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/naklap/public_html/templates/klape/index.php on line 54

Warning: include() [function.include]: Failed opening 'css/style.css' for inclusion (include_path='.:/root/PEAR:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/naklap/public_html/templates/klape/index.php on line 54

h1 h1 h2naklapskinacin.com/forum

Mapa portala

MAPA PORTALA
Naslovnica arrow Klape arrow Novosti arrow Prepuna Arena Varaždin pjevala u glas sa klapama
Prepuna Arena Varaždin pjevala u glas sa klapama

ImageVaraždinci i njihovi gosti su proveli najromantičniji Dan žena uz klape u Areni Varaždin uz odličan izbor izvođača!

Koncert na kojem su nastupili Tomislav Bralić i klape Intrade, Maslina i Šufit te Goran Karan kao gost nisu propustili ni Slovenci, Mađari i Slovaci koji sada redovito dolaze na njihove koncerte u toj dvorani! Sjajni glazbenici su u potpunosti opravdali visoka očekivanja publike koju su naučili na velike koncertne događaje kada su oni u pitanju.

O dobroj atmosferi svjedoči šarolika publika koja je zagrljena odlazila pjevajući hitove koje su čuli te večeri!
Na pozornicu se prva popela klapa Šufit koja je raznježila sve prisutne svojim najvećim hitom "Ne diraj moju ljubav" bez koje ne prolazi niti jedna dobra fešta, svadba ili okupljanje, među ostalima su otpjevali i svoju najnoviju pjesmu "Dvi riči" koju je publika odmah prihvatila! Kako im je ovo bio prvi koncert u Varaždinu koji ih je odlično dočekao, obećali su se uskoro vratiti! Na njihovoj zadnjoj pjesmi pridružio im se i gost večeri, Goran Karan, koji svaki put kada se popne na pozornicu iznova oduševi svojim moćnim vokalom! Goran je sa klapom Šufit surađivao i na svom koncertu 1999. na Peristilu. Ovo mu je bio zadnji nastup prije turneje po Poljskoj na koju kreće 19.03.!...


Nakon Šufita i Gorana na pozornicu se popela najdugovječnija klapa Maslina koja pjeva već 45 godina a publici je uz svoje stare pjesme otpjevala i nezaobilaznu "Da te mogu pismom zvati" koja je prvi put izvedena na Dalmatinskoj šansoni 1998.! Dalmatinski Rolling Stonesi kotrljaju se i dalje vrlo uspješno širom Europe, a na ovaj koncert su stigli iz Beča!

I za kraj, na pozornicu izlaze Tomislav Bralić i klapa Intrade koji su dignuli publiku na noge sa "Zašto uvik pivan", "Zora bila", "Lipoto", "Ne znam što me tebi vuče" i drugima! Sritna klapa, kako ih je je opisao jedan njihov prijatelj, svoju sreću podijelila je sa dvoranom pa će scene raspjevane i nasmijane publike na nogama još dugo pamtiti!

Slovenski fanovi su nam rekli da se ponovno vraćaju na ove koncerte zbog izvrsne produkcije koja prati ove izvođače, što uključuje posebnu, prilagođenu scenografiju, razglas i rasvjetu koji pružaju specifičnu atmosferu potrebnu za veliki spaktakl.

Nakon ovog velikog koncerta klapaši se vraćaju svojim ispunjemim rasporedima, u koje su mnogi ubacili inozmene zemlje gdje im popularnost sve više raste.
 
------------------------------------------ ------------------------------------------ ------------------------------------------ ------------------------------------------ ------------------------------------------ ------------------------------------------ ------------------------------------------ ------------------------------------------ ------------------------------------------ŽELJKO PERVAN "Izjava tjedna"
„…nekad moram plakati. Nije mi teško, sjetim se samo u kakvoj zemlji živim pa mi suze same krenu…“

Get the Flash Player to see this player.
Flash Image Rotator Module by Joomlashack.
Vinko Coce
Dobra večer pismo moja
Klape pjevaju
Klape pjevaju u Areni
Image 5 Title

PROMOCIJE

PROMOCIJE

KLAPE ONLINE

Sva prava pridržana 2003 - 2010 Udruga 'Na klapski način'

Fatal error: Call to undefined function josmainbody() in /home/naklap/public_html/templates/klape/index.php on line 260