Warning: include(css/style.css) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/naklap/public_html/templates/klape/index.php on line 54

Warning: include(css/style.css) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/naklap/public_html/templates/klape/index.php on line 54

Warning: include() [function.include]: Failed opening 'css/style.css' for inclusion (include_path='.:/root/PEAR:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/naklap/public_html/templates/klape/index.php on line 54

h1 h1 h2naklapskinacin.com/forum

Mapa portala

MAPA PORTALA
Naslovnica arrow Klape arrow Novosti arrow Prepun splitski HNK zajedno sa Šufitom pjevao više od dva sata
Prepun splitski HNK zajedno sa Šufitom pjevao više od dva sata
 Klapa Šufit,trostruki apsolutni pjednici Omiša,priredila je u HNK u Splitu veličanstveni klapski glazbeni spektakl koji su mogli direktno pratiti i slušatelji I programa Hrvatskog radija. Prošlogodišnjim predstavnicima Hrvatske na međunarodnom EBU festivalu u Kolnu i dobitnicima mnogobrojnih festivalskih nagrada na kraju koncerta pridružila i oduševljena publika i napravila veliku sjajnu klapu. Savršenim izvedbama svojh pjesama:  " Leute moj", "Ako si jubo pošla spat", "Ruko moja, što si takla", "Ponoć je, mila moja majko" i drugim sa najnovijeg albuma, u izdanju Scardone, oduševili su prepunu dvoranu kazališta. Odličnu atmosferu podržali su i njihovi gosti,splitski kantautor, Tedi Spalato i Splitski gudački kvartet….

 

Potpuno je uspjela glazbena inovacija  voditelja klape Jasminka Šetke sa gudačkim kvartetom koji je dodatno obogatio klapski zvuk i otvorio novu područje koje će tek trebati kvalitetnije istražiti. 

Scena koja je dočarala staru dalmatinsku konobu, sa bačvama, konopima, ribarskom mrežom ukopila se u program, koji je klapa pomno izabrala za zaljubljenike klapske pjesme. Da su splićani i očekivali vrhunski glazbeni događaj i da vole klapu Šufit  pokazalo je da su karte rasprodane već u pretprodaji. 

Klapu očekuje u ovu subotu 13.02.2010. god.   još jedan veliki  nastup u Ljubljani u dvorani „Tivoli“ na velikom klapskom koncertu „Klape v Tivoliju“ , pred prepunom dvoranom.

 
------------------------------------------ ------------------------------------------ ------------------------------------------ ------------------------------------------ ------------------------------------------ ------------------------------------------ ------------------------------------------ ------------------------------------------ ------------------------------------------ŽELJKO PERVAN "Izjava tjedna"
„…nekad moram plakati. Nije mi teško, sjetim se samo u kakvoj zemlji živim pa mi suze same krenu…“

Get the Flash Player to see this player.
Flash Image Rotator Module by Joomlashack.
Vinko Coce
Dobra večer pismo moja
Klape pjevaju
Klape pjevaju u Areni
Image 5 Title

PROMOCIJE

PROMOCIJE

KLAPE ONLINE

Sva prava pridržana 2003 - 2010 Udruga 'Na klapski način'

Fatal error: Call to undefined function josmainbody() in /home/naklap/public_html/templates/klape/index.php on line 260