Warning: include(css/style.css) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/naklap/public_html/templates/klape/index.php on line 54

Warning: include(css/style.css) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/naklap/public_html/templates/klape/index.php on line 54

Warning: include() [function.include]: Failed opening 'css/style.css' for inclusion (include_path='.:/root/PEAR:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/naklap/public_html/templates/klape/index.php on line 54

h1 h1 h2naklapskinacin.com/forum

Mapa portala

MAPA PORTALA
Naslovnica arrow Klape arrow Novosti arrow Predivna večer klapske glazbe u Ogulinu na humanitarnom koncertu
Predivna večer klapske glazbe u Ogulinu na humanitarnom koncertu

ImageKlapa „Sveti Juraj“ Hrvatske ratne mornarice i Vokalni ansambl KUD-a Klek Ogulin oduševili su sve prisutne na humanitarnom koncertu održanom u Školskoj športskoj dvorani u Ogulinu. Glazbenim umijećem klapa je stvorila iznimno toplu i ugodnu atmosferu u prepunoj dvorani i dala svoj doprinos pomaganju onima kojima je pomoć najpotrebnija, a ovaj put to su bili dječaci Luka i Jakov koji su na koncertu bili s roditeljima.

Klapa „Sveti Juraj“ pokazala je zašto se ubraja među najbolje hrvatske klape, a njihove izvedbe najpoznatijih klapskih pjesama publika je pratila pjesmom i pljeskom. I domaće snage Vokalnog ansambla KUD-a Klek pokazale su kako se upornim radom može stvoriti kvaliteta koja Ogulin predstavlja na brojnim nastupima po Hrvatskoj i svijetu.

Koncert je organizirala Udruga Oda prijateljstvu u suradnji s Pučkim otvorenim učilištem i HDS Zampom, a pomoć u organizaciji pružila je i Športska zajednica Grada Ogulina. Na koncertu je od prodaje karata prikupljen iznos od 10. 000 kuna koji će biti podijeljen obiteljima Jakova (5) i Luke (14).

Koncert je pokazao da ogulinska publika voli klapsku glazbu te da Udruga Oda prijateljstvu predstavlja jednu od najaktivnijih udruga grada Ogulina koja već više od sedam godina organizira sjajne koncerte za svoje sugrađane.

 
------------------------------------------ ------------------------------------------ ------------------------------------------ ------------------------------------------ ------------------------------------------ ------------------------------------------ ------------------------------------------ ------------------------------------------ ------------------------------------------ŽELJKO PERVAN "Izjava tjedna"
„…nekad moram plakati. Nije mi teško, sjetim se samo u kakvoj zemlji živim pa mi suze same krenu…“

Get the Flash Player to see this player.
Flash Image Rotator Module by Joomlashack.
Vinko Coce
Dobra večer pismo moja
Klape pjevaju
Klape pjevaju u Areni
Image 5 Title

PROMOCIJE

PROMOCIJE

KLAPE ONLINE

Sva prava pridržana 2003 - 2010 Udruga 'Na klapski način'

Fatal error: Call to undefined function josmainbody() in /home/naklap/public_html/templates/klape/index.php on line 260