Warning: include(css/style.css) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/naklap/public_html/templates/klape/index.php on line 54

Warning: include(css/style.css) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/naklap/public_html/templates/klape/index.php on line 54

Warning: include() [function.include]: Failed opening 'css/style.css' for inclusion (include_path='.:/root/PEAR:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/naklap/public_html/templates/klape/index.php on line 54

h1 h1 h2naklapskinacin.com/forum

Mapa portala

MAPA PORTALA
Naslovnica arrow Klape arrow Novosti arrow Po sedmi puta u Splitu „Ne damo te pismo naša“
Po sedmi puta u Splitu „Ne damo te pismo naša“
Nedamo te pismo nasa

Poljudska ljepotica po sedmi put je ugostila najbolje hrvatske klape koje su se i ove godine okupile u glazbenom spektaklu „Ne damo te pismo naša“. Dalmatinska pjesma odjekivala je Hajdukovim stadionom, a mnogobrojni posjetitelji u maniri pravih navijača „bilih“ tijekom cijele večeri nisu prestajali davati podršku izvođačima.

Koncert je otvorila klapa Bunari iz Vodica koja je ove godine odnijela pobjedu na Omiškom festivalu, a koja je izvrsnim nastupom odlično zagrijala poljudsku publiku. Uslijedili su klapa Kumpanji, najveći pljesak „zaradivši“ nakon izvedbe „Ča će mi Copacabana“, a potom klapa Sinj koja je već prvom pjesmom „Paun leti“ pogodila u sridu.

Splićani su pokazali da itekako dobro poznaju repertoar popularnog tamburaškog sastava „Gazde“ koji ove godine slavi 20 godina postojanja. Hitovi “Zbog tebe sam to što jesam“, Milijun poljubaca“, a posebice „Još i danas zamiriše trešnja“ digli su na noge publiku koja ih je pratila pljeskom i plesom...

Klapa Cambi – Split posjetitelje je ponajviše pridobila pjesmom „Ultima partenca“, dok su pjevači iz Rišpeta oduševili s friškim hitom „Lumin“.

Najveće oduševljene izazvala je, pak, klapa Sveti Juraj HRM koju je publika nekoliko puta vraćala na pozornicu. „Proplakat će zora“,“Bura“, „Ružo moja crvena“, „Kome bi šumilo more moje sinje“ – klapa je sa svakom novom pjesmom dodatno dizala atmosferu.

S tamburaškim hitovima „Ne dirajte mi ravnicu“ i „Seoska lola“, a zatim obradom „ Oči moje majke“ Najbolji hrvatski tamburaši (ex Zlatni dukati) zvuk Slavonije još su jednom pronijeli oduševljenim Poljudom.

Posljednja je nastupila klapa Maslina koja je svojom izvedbom još jednom potvrdila zašto je već godinama u samom vrhu klapskog pjevanja. Pjesmom „Da te mogu pismom zvati“ na najljepši mogući način zaokružili su sedmo izdanje projekta „Ne damo te pismo naša“. Na kraju se prigodno zaorila „Večeras je naša fešta“ koju su zajedno otpjevali svi izvođači.(www.slobodnadalmacija.hr)

 
------------------------------------------ ------------------------------------------ ------------------------------------------ ------------------------------------------ ------------------------------------------ ------------------------------------------ ------------------------------------------ ------------------------------------------ ------------------------------------------ŽELJKO PERVAN "Izjava tjedna"
„…nekad moram plakati. Nije mi teško, sjetim se samo u kakvoj zemlji živim pa mi suze same krenu…“

Get the Flash Player to see this player.
Flash Image Rotator Module by Joomlashack.
Vinko Coce
Dobra večer pismo moja
Klape pjevaju
Klape pjevaju u Areni
Image 5 Title

PROMOCIJE

PROMOCIJE

KLAPE ONLINE

Sva prava pridržana 2003 - 2010 Udruga 'Na klapski način'

Fatal error: Call to undefined function josmainbody() in /home/naklap/public_html/templates/klape/index.php on line 260