Warning: include(css/style.css) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/naklap/public_html/templates/klape/index.php on line 54

Warning: include(css/style.css) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/naklap/public_html/templates/klape/index.php on line 54

Warning: include() [function.include]: Failed opening 'css/style.css' for inclusion (include_path='.:/root/PEAR:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/naklap/public_html/templates/klape/index.php on line 54

h1 h1 h2naklapskinacin.com/forum

Foto tjedna

<empty> <empty> <empty>
  Slide Show Pict  
<empty> <empty> <empty>
FOTO by Voxpopulji

Slike: Večeri forumaša NKN

Red Baron
 
Split · Red Baron 25/10/07
Split · Red Baron 12/01/08
Zadar · Zara 02/02/08
Selce · Kantunić 01/03/08
Split · Talog 17/04/09

Mapa portala

MAPA PORTALA
Naslovnica
Pjesma "Okreni se'' klape Iskon je dobila i video izdanje

Nova pjesme s novim članovima klape „Iskon“ pod nazivom „Okreni se“ ovih dana dobila je i video uradak. Naime, s tom pjesmom klapa će se predstaviti na ovogodišnjem CMC festivalu.

ImageNovi spot klape Iskon "Okreni se" snimljen je pod redateljskom palicom Milana Latkovića, koji je inspiraciju za radnju spota dobio iz španjolskog filma "Mientras duermes". Klapa se po prvi put okušala i u glumačkim vodama, radnja spota je tragični ljubavni život psihotičnog muškarca, susjeda lijepe djevojke, koju glumi mlada talentirana glumica Petra Kovačić. Muškarac svaku noć ulazi u njen stan, čeka da zaspe skrivajući se ispod njenog kreveta, te je drogira i pretvara se da žive zajednički život. Na kraju, uvidjevši da takva "veza" nema budućnosti, odluči počiniti samoubojstvo.

Ovaj spot je bio još jedan iskorak klape Iskon, koja je odlučila napraviti nešto drugačije od klasičnih klapskih spotova u kojima uglavnom dominiraju mriže, vrše, škure, stine i maslina.

Pjesmu možete pogledati i preslušati na: Youtube.com

Pjesma je već ušla na TOP 40 najslušanijih pjesama.
Iskon će uz nastup na CMC festivalu ovo ljeto nastupiti i na "Večerima dalmatinske pisme" u Kaštelima te na Festivalu "Dalmatinske šansone" u Šibeniku gdje su nagrađivani, a prošle su godine  osvojili nagradu za najbolju interpretaciju. Krajem srpnja kreću na mini turneju u Francusku gdje će se predstaviti u a capella izdanju u nekoliko francuskih gradova.

 
 
 
MOLIMO VAS DA NASTUPE PROSLJEĐUJETE
NA MAIL: Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript

Klape = kulturno dobro!!Prema odluci Ministarstva kulture klapsko pjevanje ima svojstvo nematerijalnog kulturnog dobra!
Download odluke (1.1 MB)
 
UNESCO

Recepti

------------------------------------------ ------------------------------------------ ------------------------------------------ ------------------------------------------ ------------------------------------------ ------------------------------------------ ------------------------------------------ ------------------------------------------ ------------------------------------------ŽELJKO PERVAN "Izjava tjedna"
„…nekad moram plakati. Nije mi teško, sjetim se samo u kakvoj zemlji živim pa mi suze same krenu…“

Get the Flash Player to see this player.
Flash Image Rotator Module by Joomlashack.
Vinko Coce
Dobra večer pismo moja
Klape pjevaju
Klape pjevaju u Areni
Image 5 Title

PROMOCIJE

PROMOCIJE

KLAPE ONLINE

Sva prava pridržana 2003 - 2010 Udruga 'Na klapski način'

Fatal error: Call to undefined function josmainbody() in /home/naklap/public_html/templates/klape/index.php on line 260