Warning: include(css/style.css) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/naklap/public_html/templates/klape/index.php on line 54

Warning: include(css/style.css) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/naklap/public_html/templates/klape/index.php on line 54

Warning: include() [function.include]: Failed opening 'css/style.css' for inclusion (include_path='.:/root/PEAR:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/naklap/public_html/templates/klape/index.php on line 54

h1 h1 h2naklapskinacin.com/forum

Mapa portala

MAPA PORTALA
Naslovnica arrow Klape arrow Novosti arrow Održana 4. Smotra klapa "Tebe lepo ja pozdravlam"
Održana 4. Smotra klapa "Tebe lepo ja pozdravlam"

ImageSmotra klapa naziva Tebe lepo ja pozdravlam održana je u subotu, 8. veljače po 4. put u samoborskoj kino dvorani. Brojnoj publici i sudionicima smotre, na početku je dobrodošlicu iskazala Klapa Poj s Tebe lepo ja pozdravlam. Učinili su to ovaj puta prisno, među publikom, na sredini dvorane i time zaslužili velik pljesak.

Na smotri su se redom predstavile klape Barun iz Svete Nedelje, Petrada iz Zagreba, domaćini – Klapa Poj, ženska klapa Kolapjanke iz Siska, Munita iz Zadra, Dišpet iz Zagreba i Kolapjani iz Siska. Najavljena ženska klapa iz Senja, nažalost, zbog vremenskih uvjeta nije stigla do Samobora.

Pjevale su se uglavnom narodne klapske pjesme u obradama naših najboljih poznavatelja ovog izričaja – Jakova Gotovca, Dinka Fia, Ljube Stipišića, da spomenemo samo najpoznatija imena, i drugih, uz nekoliko autorskih, također poznatih kompozitora – Runjića, Barčota i Nardellija.

Samoborskoj Klapi Poj, zbog bolesti prvog tenora, ovoga se puta u prvoj izvedbi pridružila pjevačica iz Cesarica, a on se pridružio klapi u sljedeće dvije pjesme, toplo pozdravljen od slušatelja. Susjedi iz Svete Nedelje,  Klapa Barun, nastupili su s jednom pjesmom kao muška klapa, doduše bez brata koji je na studiju u inozemstvu, da bi im se već u drugom nastupu pridružila i sestra Ana.

U samo nekoliko godina ova je smotra stekla vjerne poklonike koji su prepoznali rastuću kvalitetu organizacije i samih sudionika smotre.

 
------------------------------------------ ------------------------------------------ ------------------------------------------ ------------------------------------------ ------------------------------------------ ------------------------------------------ ------------------------------------------ ------------------------------------------ ------------------------------------------ŽELJKO PERVAN "Izjava tjedna"
„…nekad moram plakati. Nije mi teško, sjetim se samo u kakvoj zemlji živim pa mi suze same krenu…“

Get the Flash Player to see this player.
Flash Image Rotator Module by Joomlashack.
Vinko Coce
Dobra večer pismo moja
Klape pjevaju
Klape pjevaju u Areni
Image 5 Title

PROMOCIJE

PROMOCIJE

KLAPE ONLINE

Sva prava pridržana 2003 - 2010 Udruga 'Na klapski način'

Fatal error: Call to undefined function josmainbody() in /home/naklap/public_html/templates/klape/index.php on line 260