Warning: include(css/style.css) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/naklap/public_html/templates/klape/index.php on line 54

Warning: include(css/style.css) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/naklap/public_html/templates/klape/index.php on line 54

Warning: include() [function.include]: Failed opening 'css/style.css' for inclusion (include_path='.:/root/PEAR:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/naklap/public_html/templates/klape/index.php on line 54

h1 h1 h2naklapskinacin.com/forum

Mapa portala

MAPA PORTALA
Naslovnica arrow Klape arrow Novosti arrow Novi Šufitov albuma "Ne diraj moju ljubavi“
Novi Šufitov albuma "Ne diraj moju ljubavi“

Objavljen je novi album klape Šufit nazvan po njihovome hitu "Ne diraj moju ljubav". Prošlo je pet godina od zadnjeg albuma ove klape koji je imao odlične recenzije.

ImageŠufit je u ovom albumu pokazao ad u klapiM cimaju dosta moćnih vokala ima u klapi, od snažnih baseva do nježih i prepoznatljivih tenora. Na albumu se nalazi većina pjesama sa prepoznatljivim rukopisom Vinka Barčota za kojeg vrijeme pokazuje da ne zna napisati lošu pjesmu! Klapa je okupila autorsku kremu na albumu pa se tu još nalaze pjesme Pere Kozomare, Dušana Šarca, Tedija Spalata i jedna tradicionalna, narodna "Jute san se zajubija" ali u potpuno novom, medernijem ruhu za koje se pobrinuo dvojac Tomec&Grabber, pjesma se nalazi i na njihovom albumu Dalmatian Lounge.

Album je nazvan po pjesmi "Ne diraj moju ljubav" koja je klapu lansirala u estradnu domenu nakon skoro 20 godina rada isključivo na tradicionalnom klapskom pjevanju i očuvanja naše baštine. Također je bitno napomenuti  da je klapa i prije nego što ju je prepoznala šira publika imala zaista velike uspjehe u a capella izričaju- trostruki su pobjednici na FDK u Omišu, 2011. godine su osvojili Porin za najbolju izvedbu tradicionalne klapske pjesme, nekoliko nagrada za izniman doprinos klapskom pjevanju koji je ovjekovječen na prošlom albumu "Ponoć je mila moja majko" u izdanju Scardone.

"Obzirom na izlazak albuma u ljetnom periodu kada su i najvažniji glazbeni festivali, iskoristili smo priliku da promoviramo još 4 pjesme koje će se naći na albumu, pjesma Pere Kozomara "Zavezan" je izvedena na CMC festivalu u Vodicama i koja ima odličan feedback, te tri pjesme Vinka Barčota- "Tako siguran" smo izveli na ovogodišnjem splitskom festivalu, "Javi se" izvodimo na VDP u Kaštel Kambelovcu 19.07 i zadnja "Nisan za tebe" ide na šibensku šansonu 23.08." - rekao nam je Zdeslav iz klape.

Iskrene izvedbe pjesama još uvijek su odličje ove klape i zasigurno ćete uživati u svakoj pjesmi sa njihovog novog albuma koji će klapa promovirati cijelo ljeto na svojim koncertima po Hrvatskoj i Sloveniji gdje su rado viđeni gosti.
 
------------------------------------------ ------------------------------------------ ------------------------------------------ ------------------------------------------ ------------------------------------------ ------------------------------------------ ------------------------------------------ ------------------------------------------ ------------------------------------------ŽELJKO PERVAN "Izjava tjedna"
„…nekad moram plakati. Nije mi teško, sjetim se samo u kakvoj zemlji živim pa mi suze same krenu…“

Get the Flash Player to see this player.
Flash Image Rotator Module by Joomlashack.
Vinko Coce
Dobra večer pismo moja
Klape pjevaju
Klape pjevaju u Areni
Image 5 Title

PROMOCIJE

PROMOCIJE

KLAPE ONLINE

Sva prava pridržana 2003 - 2010 Udruga 'Na klapski način'

Fatal error: Call to undefined function josmainbody() in /home/naklap/public_html/templates/klape/index.php on line 260