Warning: include(css/style.css) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/naklap/public_html/templates/klape/index.php on line 54

Warning: include(css/style.css) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/naklap/public_html/templates/klape/index.php on line 54

Warning: include() [function.include]: Failed opening 'css/style.css' for inclusion (include_path='.:/root/PEAR:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/naklap/public_html/templates/klape/index.php on line 54

h1 h1 h2naklapskinacin.com/forum

Mapa portala

MAPA PORTALA
Naslovnica arrow Klape arrow Novosti arrow Najmlađa klapa Rišpet objavila prvi CD pod nazivom "Kad je pošla ća"
Najmlađa klapa Rišpet objavila prvi CD pod nazivom "Kad je pošla ća"

ImageKlapa Rišpet javnosti se predstavila  pjesmom "Sunce mi od tebe dolazi" snimljenom s legendom dalmatinske pisme Mišom Kovačem. Nakon što je pjesma u vrlo kratkom vremenu postala dosta slušana na radio postajama, i  tako klapu svrstala uz bok sa našim najboljim hrvatskim klapama, odlučili su se i za daljnja snimanja.

Klapa je osnovana na poticaj skladatelja Pere Kozomare koji je posljednjih godina skladao dosta slušanih pjesama za razne klape. Medju tim skladbama su "Ne more mi bit",  "Zora bila",  "Još ne mogu pristat volit" i mnoge druge.

CD je luksuzno opremljen u digi pack pakiranju, sa posterom klape i sjajnim  tekstom Roberta Pauletića koji je prvi prepoznao veliki autorski potencijal osnivača klape i prognozirao veliki uspjeh klape Rišpet.

Pjesma klape Rišpet  "Lumin" koja je prema podacima ZAMP-a bila najizvođenija pjesma godine sa splitskog Festivala 2012., a s pjesmom ''Ćaća'' pobijedili su na 53. Splitskom festiivalu prošle godine i osvojila nagradu "Zlatni galeb".

 
------------------------------------------ ------------------------------------------ ------------------------------------------ ------------------------------------------ ------------------------------------------ ------------------------------------------ ------------------------------------------ ------------------------------------------ ------------------------------------------ŽELJKO PERVAN "Izjava tjedna"
„…nekad moram plakati. Nije mi teško, sjetim se samo u kakvoj zemlji živim pa mi suze same krenu…“

Get the Flash Player to see this player.
Flash Image Rotator Module by Joomlashack.
Vinko Coce
Dobra večer pismo moja
Klape pjevaju
Klape pjevaju u Areni
Image 5 Title

PROMOCIJE

PROMOCIJE

KLAPE ONLINE

Sva prava pridržana 2003 - 2010 Udruga 'Na klapski način'

Fatal error: Call to undefined function josmainbody() in /home/naklap/public_html/templates/klape/index.php on line 260