Warning: include(css/style.css) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/naklap/public_html/templates/klape/index.php on line 54

Warning: include(css/style.css) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/naklap/public_html/templates/klape/index.php on line 54

Warning: include() [function.include]: Failed opening 'css/style.css' for inclusion (include_path='.:/root/PEAR:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/naklap/public_html/templates/klape/index.php on line 54

h1 h1 h2naklapskinacin.com/forum

Mapa portala

MAPA PORTALA
Naslovnica arrow Klape arrow Novosti arrow "Ladna posteja": Nova pjesma klape Sveti Florijan uz novi zvuk i novi glavni vokal!
"Ladna posteja": Nova pjesma klape Sveti Florijan uz novi zvuk i novi glavni vokal!

Večeri dalmatinske pisme u Kaštelima održat će se ove godine 18 i 19. srpnja. Klapa Sveti Florijan nastupit će na drugoj večeri festivala "Kaštelanski đir" s pjesmom "Ladna posteja".

ImagePrisjetimo se, prva vatrogasna klapa prije tri mjeseca izdala je svoj povratnički singl "Bila si mi sve", s kojom će uskoro nastupiti na CMC festivalu u Vodicama.

Prvog dana lipnja klapa je izdala svoju novu pjesmu "Ladna posteja". Gotovo punih pet godina od nastanka ove klape, ulogu soliste uzeo je prvi tenor klape Sveti Florijan, Darko Pastar iz Dugog Rata.

- Za ovogodišnji "Kaštelanski đir" odlučili smo se predstaviti u prilično drugačijem "svjetlu" od onoga na kojega je naša publika navikla kada je u pitanju zvuk klape Sveti Florijan. Ukazana mi je čast da sam u našoj novoj pjesmi vodeći vokal, moram priznati da sam uživao u studiju snimajući pjesmu. Radi se o ljubavnoj baladi za koju i glazbu i tekst potpisuje član klape Nino Treskavica. Glazbenu produkciju je na visokom nivou odradio Bruno Urlić iz Zagreba - rekao je Darko Pastar.

Ova će se pjesma naći na drugom studijskom albumu koji će u izdanju Croatia Records izaći na jesen ove godine. Klapa uskoro najavljuje i snimanje spota za ovu pjesmu.
 
------------------------------------------ ------------------------------------------ ------------------------------------------ ------------------------------------------ ------------------------------------------ ------------------------------------------ ------------------------------------------ ------------------------------------------ ------------------------------------------ŽELJKO PERVAN "Izjava tjedna"
„…nekad moram plakati. Nije mi teško, sjetim se samo u kakvoj zemlji živim pa mi suze same krenu…“

Get the Flash Player to see this player.
Flash Image Rotator Module by Joomlashack.
Vinko Coce
Dobra večer pismo moja
Klape pjevaju
Klape pjevaju u Areni
Image 5 Title

PROMOCIJE

PROMOCIJE

KLAPE ONLINE

Sva prava pridržana 2003 - 2010 Udruga 'Na klapski način'

Fatal error: Call to undefined function josmainbody() in /home/naklap/public_html/templates/klape/index.php on line 260