Warning: include(css/style.css) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/naklap/public_html/templates/klape/index.php on line 54

Warning: include(css/style.css) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/naklap/public_html/templates/klape/index.php on line 54

Warning: include() [function.include]: Failed opening 'css/style.css' for inclusion (include_path='.:/root/PEAR:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/naklap/public_html/templates/klape/index.php on line 54

h1 h1 h2naklapskinacin.com/forum

Mapa portala

MAPA PORTALA
Naslovnica arrow Klape arrow Novosti arrow Koncert Klapa i gostiju u Supetru za pamćenje
Koncert Klapa i gostiju u Supetru za pamćenje
 U  prekrasnoj atmosferi na Malom placu održan drugi po redu koncert popularnih klapa - "Klape u Supetru" uz goste Đanija Stipaničeva i neprikosnovenu divu hrvatske glazbene scene Meri Cetinić. Na početku su prisutne goste i sudionike pozdravili gradonačelnik Grada Supetra Dinko Hržić i direktor Turističke zajednice Ive Cvitanić. Koncert je otvorila jedina bračka klapa sinoć na Malom placu - klapa Morbin iz Donjega Humca.  U nepunu godinu djelovanja naši Humčanjani osvojili su nagradu za najboljeg debitanta na Festivalu dalmatinskih klapa u Omišu i treću nagradu publike u finalu festivala.  Klapa "Jelsa" u svojoj biografiji bilježi pobjedu na Omiškom festivalu, iza njih su i tri nosača zvuka i 15 godina uspješnog rada. Njihov je voditelj Bračanin Jurica Bošković, djeluju u Zagrebu,a na supetarskom koncertu podsjetili su nas na najbolju tradiciju izvorne klapske pisme.  Na krilima prošlogodišnje pobjede na Šibenskom festivalu i velikog hita "Još ne mogu pristat volit..." u Supetru je nastupila klapa Iskon čiji je pjevač Peco načas vrlo uspješno preuzeo voditeljsku ulogu...

 

Klapa Sv.Juraj HRM razgalila je sve prisutne svojim hitom "Ruža crvena" ali i pjesmom "Mali Paškin"  koju su izveli sa Đanijem Stipaničevim koji je svojim pjevačkim i zabavljačkim umijećem publiku dignuo na noge.

 

 

Đani je uz klapu Kampanel izveo i neke od velikih hitova hrvatske popularne glazbe poput "Bodulske balade" Vice Vukova  i Mišinog hita "Ja ne mogu drugo nego da je ljubim".

 

Dobitnici Porina klapa "Kampanel" koji su nedavno osvojili prvu nagradu publike na klapskom festivalu u Opatiji, podsjetili su nas na svoj veliki hit "Aj ća volim te" i rasplesali Oliverovom "Copacabanom". 

 

Osobito toplo, prisutna je publika primila nastup dive hrvatske popularne glazbe, pjevačice i skladateljice Meri Cetinić koja je upravo u Supetru uz grupu "More" nastupala u počecima svoje glazbene karijere.

 

Meri je sama uz klavijature izvela neke od svojih najvećih hitova, a u izvedbi kultne "Konobe"  pridružili su joj se članovi izvanredne klape "Cambi" koji su nastupili kao posljednji izvođači ove prave fešte klapske pjesme. 


Posebne zahvale organizatora ovog događaja, koji po svojim produkcijskim zahtjevima i obujmom posla svakako prednjači unutar događaja Supetarskog lita, idu DVD-u "Supetar", KD "Grad", kinu "Supetar", sponzorima Svpetrvs hotelima d.d. i Velaris d.o.o. , te medijskim pokroviteljima HR Radio Split, Radio "Braču" i reakciji otočkog news portala - Braconline.com.hr. 


Pokroviteljstvo Grada Supetra i Turističke zajednice, produkcija Duška Srijemca i "Svijeta glazbe" - udruge za promicanje klapske pisme, odlična publika i fantastična  Jasna Damjanović,  i ove su godine bila formula koja je Supetar sinoć učinila raspjevanim središtem popularne dalmatinske klapske pisme.

 

 
------------------------------------------ ------------------------------------------ ------------------------------------------ ------------------------------------------ ------------------------------------------ ------------------------------------------ ------------------------------------------ ------------------------------------------ ------------------------------------------ŽELJKO PERVAN "Izjava tjedna"
„…nekad moram plakati. Nije mi teško, sjetim se samo u kakvoj zemlji živim pa mi suze same krenu…“

Get the Flash Player to see this player.
Flash Image Rotator Module by Joomlashack.
Vinko Coce
Dobra večer pismo moja
Klape pjevaju
Klape pjevaju u Areni
Image 5 Title

PROMOCIJE

PROMOCIJE

KLAPE ONLINE

Sva prava pridržana 2003 - 2010 Udruga 'Na klapski način'

Fatal error: Call to undefined function josmainbody() in /home/naklap/public_html/templates/klape/index.php on line 260