Warning: include(css/style.css) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/naklap/public_html/templates/klape/index.php on line 54

Warning: include(css/style.css) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/naklap/public_html/templates/klape/index.php on line 54

Warning: include() [function.include]: Failed opening 'css/style.css' for inclusion (include_path='.:/root/PEAR:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/naklap/public_html/templates/klape/index.php on line 54

h1 h1 h2naklapskinacin.com/forum

Foto tjedna

<empty> <empty> <empty>
  Slide Show Pict  
<empty> <empty> <empty>
FOTO by Voxpopulji

Slike: Večeri forumaša NKN

Red Baron
 
Split · Red Baron 25/10/07
Split · Red Baron 12/01/08
Zadar · Zara 02/02/08
Selce · Kantunić 01/03/08
Split · Talog 17/04/09

Mapa portala

MAPA PORTALA
Naslovnica
Komentar urednika: Portal oživio

Da, bilo je zločestih komentara i tekstova. Jedan od takvih objavljen je u meni dragom portalu dalamcijanews.com o nebuloznoj tvrdnji da  nam je uskraćeno korištenje servera ili kao su to oni napisali "otkazan hosting".

Medjutim prava istina je: budući da smo u radu Portala www.naklapskinacin.hr čisti entuzijasti, koji rad i troškove istoga rješavaju u mjeri koliko mogu, iz vlastitog džepa, jedno vrijeme imali smo hakerski napad na naše stranice, odnosno putem nekoliko mail adresa dolazila nam je nezamisliva količina botova.

U praksi to znači, da nam je dnevno dolazilo na naše mail adrese više od čak 30 000 mailova, i mi smo opravdano blokirali Portal dok te tehnički poteškoće  ne otklonimo. Medjutim i dalje smo vrijedno skupljali vijesti s klapske scene, a bilo je i onih kojima se trenutni nerad Portala svidio, npr. organizatoru koncerta Tomislava Bralića i Intradea u Zagrebu i koji nam je uskratio akreditacije za taj koncert.

Veliku pomoć u otklanjanju tehničkih poteškoća pomogla nam je ekipa iz pulskog E scape IT poduzeća, a poslije da Portal oživi pomogla nam je i pomaže tvrtka NEstar iz Zagreba.

I evo, nakon svega toga opet smo u funkciji.

Na radost brojnih posjetitelja koji su nam se cijelo ovo vrijeme obraćali mailovima.

Otvorili smo stranicu i na www.facebook.com/naklapskinacin

Planiramo u dogledno vrijeme i malo osuvremeniti Portal kao što brojne klape unapređuju svoju produkciju i novi klapski glazbeni izričaj. Ovih dana malo smo ga "ušminkali" a uskoro će i "mali" redizajn.

Spremni smo na sugestije, prijedloge, inicijative, a sve u smislu poboljšanja rada i izgleda Portala.

 

ARHIVA

 
 
 
MOLIMO VAS DA NASTUPE PROSLJEĐUJETE
NA MAIL: Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript

Klape = kulturno dobro!!Prema odluci Ministarstva kulture klapsko pjevanje ima svojstvo nematerijalnog kulturnog dobra!
Download odluke (1.1 MB)
 
UNESCO

Recepti

------------------------------------------ ------------------------------------------ ------------------------------------------ ------------------------------------------ ------------------------------------------ ------------------------------------------ ------------------------------------------ ------------------------------------------ ------------------------------------------ŽELJKO PERVAN "Izjava tjedna"
„…nekad moram plakati. Nije mi teško, sjetim se samo u kakvoj zemlji živim pa mi suze same krenu…“

Get the Flash Player to see this player.
Flash Image Rotator Module by Joomlashack.
Vinko Coce
Dobra večer pismo moja
Klape pjevaju
Klape pjevaju u Areni
Image 5 Title

PROMOCIJE

PROMOCIJE

KLAPE ONLINE

Sva prava pridržana 2003 - 2010 Udruga 'Na klapski način'

Fatal error: Call to undefined function josmainbody() in /home/naklap/public_html/templates/klape/index.php on line 260