Warning: include(css/style.css) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/naklap/public_html/templates/klape/index.php on line 54

Warning: include(css/style.css) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/naklap/public_html/templates/klape/index.php on line 54

Warning: include() [function.include]: Failed opening 'css/style.css' for inclusion (include_path='.:/root/PEAR:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/naklap/public_html/templates/klape/index.php on line 54

h1 h1 h2naklapskinacin.com/forum

Foto tjedna

<empty> <empty> <empty>
  Slide Show Pict  
<empty> <empty> <empty>
FOTO by Voxpopulji

Slike: Večeri forumaša NKN

Red Baron
 
Split · Red Baron 25/10/07
Split · Red Baron 12/01/08
Zadar · Zara 02/02/08
Selce · Kantunić 01/03/08
Split · Talog 17/04/09

Mapa portala

MAPA PORTALA
Naslovnica
KOMENTAR UREDNIKA

ŠTORIJA OD KLAPA

 

AŽURIRAMO PODATKE, OBJAVLJUJEMO CD-e I ORGANIZIRAMO KONCERTE

 

Kada smo 28. kolovoza počeli s radom na novom izgledu Portala, koji je do tada nekoliko mjeseci bio neažuriran, dnevno se povećavao broj ulaza na Portal. Prije toga dnevni ulaz na Portal bio je oko 700 posjetitelja, a nakon nekoliko dana povećan je broj ulaza za skoro duplo pa čak i troduplo.

Zbog veliko broja ulaza nekoliko puta pucao nam je server pa smo radi sigurnosti povećali kapacitet istoga.

Primjera radi, 16.09. u 23.15 imali smo 1795914 ukupno ulaza a nakon 24 sata, 17.09. u 23.15 imali smo 1798824. Dakle: bilo je 2910 ulaza.

Rezultat je to dnevnog ažuriranja vijesti, novih rubrika, novog izgleda dijela Portala… Moramo priznati da sve više vaših vijesti, nastupa i fotografija dolazi na naš mail: naklapskinacin.hr odnosno naklapskinacin.com.

Budući da smo u prvoj polovici rujna imali dnevni prosjek oko 2000 ulaza odlučili smo postaviti novi i detaljni brojač ulaza. U ponoć s 18. na 19.09. postavili smo novi brojač na kojem će se moći pratiti dnevni, dan prije, tjedni, mjesečni odnosno ukupni broj ulaza.

U pripremi su nove rubrike. Kvalitete skoro svih Portala su broj dnevnih ulaza i vrijeme zadržavanja na istim. Sve naše novine bit će usmjere upravo na povećavanje ta dva parametra i još nekoliko drugih. Pružit ćemo mogućnost da nam Portal bude što zanimljiviji i raznolikiji te da posjetitelji što dulje ostanu na Portalu. Da s informacijama budu zadovoljni.

Portal  www.naklapskinacin.hr odnosno www.naklapskinacin.com će proširiti i djelokrug rada.

Portal će se baviti organizacijom koncerata te objavljivanjem CD-a i DVD-a, nosača zvuka i slike.

Tako u utorak u organizaciji Portala počinje snimanje prvoga CD-a klape Motovun. U četvrtak u studio ulazi klapa Teranke koja također počinje sa snimanjem prvoga CD-a. Objava oba CD-a u izdanju našega Portala očekuje se sredinom studenoga.

Također smo započeli s organizacijom koncerata. Prvi na redu je koncert Pivača Kud-a Cambi, uz goste Harija Rončevića i klapu Dišpet 20.10. u kazalištu Kerempuh. U istome prostoru 10.11 organiziramo koncert klape Kumpanji, koja će također pozvati svoje goste. U planu je maestro Ljubo Stipišić Delmata, Jasna Zlokić i Meri Cetinić. 

Treći koncert koji organiziramo je klape Iskon s gostima, 17.11. takodjer u kazalištu Kerempuh. 

 

ARHIVA

 
 
 
MOLIMO VAS DA NASTUPE PROSLJEĐUJETE
NA MAIL: Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript

Klape = kulturno dobro!!Prema odluci Ministarstva kulture klapsko pjevanje ima svojstvo nematerijalnog kulturnog dobra!
Download odluke (1.1 MB)
 
UNESCO

Recepti

------------------------------------------ ------------------------------------------ ------------------------------------------ ------------------------------------------ ------------------------------------------ ------------------------------------------ ------------------------------------------ ------------------------------------------ ------------------------------------------ŽELJKO PERVAN "Izjava tjedna"
„…nekad moram plakati. Nije mi teško, sjetim se samo u kakvoj zemlji živim pa mi suze same krenu…“

Get the Flash Player to see this player.
Flash Image Rotator Module by Joomlashack.
Vinko Coce
Dobra večer pismo moja
Klape pjevaju
Klape pjevaju u Areni
Image 5 Title

PROMOCIJE

PROMOCIJE

KLAPE ONLINE

Sva prava pridržana 2003 - 2010 Udruga 'Na klapski način'

Fatal error: Call to undefined function josmainbody() in /home/naklap/public_html/templates/klape/index.php on line 260