Warning: include(css/style.css) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/naklap/public_html/templates/klape/index.php on line 54

Warning: include(css/style.css) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/naklap/public_html/templates/klape/index.php on line 54

Warning: include() [function.include]: Failed opening 'css/style.css' for inclusion (include_path='.:/root/PEAR:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/naklap/public_html/templates/klape/index.php on line 54

h1 h1 h2naklapskinacin.com/forum

Mapa portala

MAPA PORTALA
Naslovnica arrow Klape arrow Novosti arrow Klapa Zrinski iz Vrbovca obilježava 10 godina djelovanja i pripremaju slavljenički koncert
Klapa Zrinski iz Vrbovca obilježava 10 godina djelovanja i pripremaju slavljenički koncert
Zrinski

Početak rada klape Zrinski iz Vrbovca datira od početka 2001.g kada su započeli s probama u okviru HKUDa Petar Zrinski.

Uložen trud i kontinuiran rad rezultirali su brojnim pohvalama i visokim ocjenama na koncertima, natjecanjima i smotrama, što je članove potaknulo da se okušaju i na najvećem klapskom natjecanju – Festivalu dalmatinskih klapa u Omišu.

Godine 2004. klapa je na audiciji u Zagrebu izborila nastup na debitantskoj večeri Festivala dalmatinskih klapa u Omišu. Sjajnim nastupom u Bolu na Braču osvojila je drugu nagradu stručnoga ocjenjivačkog suda.

Dvije godine poslije klapa je postigla najveći rezultat dosad,  nastupila je u završnici jubilarnoga 40. festivala u Omišu.

Godine 2009. na Međunarodnom natjecanju muških i ženskih komornih zborova „Lipanjski zvuci“ u Petrinji klapa osvaja zlatnu plaketu u kategoriji folklorne glazbe.

Danas se klapa u svome repertoaru uglavnom naslanja na izvorno. Iako je riječ o kontinentalnoj klapi, ono što je čini specifičnom u današnje vrijeme, osim ustrajnih proba i rada na klapskoj izvornosti, jesu neke odlike starinskih klapa ,  malomještanska dokolica i učestala druženja uz pjesmu. Slavljenički koncert zakazan je za 18.veljače u Sportskoj dvorani Osnovne škole u Vrbovcu s početkom u 19.00.

 
------------------------------------------ ------------------------------------------ ------------------------------------------ ------------------------------------------ ------------------------------------------ ------------------------------------------ ------------------------------------------ ------------------------------------------ ------------------------------------------ŽELJKO PERVAN "Izjava tjedna"
„…nekad moram plakati. Nije mi teško, sjetim se samo u kakvoj zemlji živim pa mi suze same krenu…“

Get the Flash Player to see this player.
Flash Image Rotator Module by Joomlashack.
Vinko Coce
Dobra večer pismo moja
Klape pjevaju
Klape pjevaju u Areni
Image 5 Title

PROMOCIJE

PROMOCIJE

KLAPE ONLINE

Sva prava pridržana 2003 - 2010 Udruga 'Na klapski način'

Fatal error: Call to undefined function josmainbody() in /home/naklap/public_html/templates/klape/index.php on line 260