Warning: include(css/style.css) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/naklap/public_html/templates/klape/index.php on line 54

Warning: include(css/style.css) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/naklap/public_html/templates/klape/index.php on line 54

Warning: include() [function.include]: Failed opening 'css/style.css' for inclusion (include_path='.:/root/PEAR:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/naklap/public_html/templates/klape/index.php on line 54

h1 h1 h2naklapskinacin.com/forum

Mapa portala

MAPA PORTALA
Naslovnica arrow Klape arrow Novosti arrow Klapa Sveti Florijan snimila video uradak za skladbu „Razumi me“
Klapa Sveti Florijan snimila video uradak za skladbu „Razumi me“
Klapa Sv. Florijan

Klapa Sveti Florijan u nedjelju je snimila spot za svoju novu pjesmu "Razumi me". Radi se već o petom snimljenom video broju za neku od pjesama s njihovog uspješnog debitantskog albuma "I dok Žrnovnica spava".

Spot je snimljen na nekoliko zanimljivih lokacija u Žrnovnici i okolici. Tako su brojne scene s glumcima i statistima snimljene ispred povijesne mlinice na rijeci Žrnovnici u vlasništvu Ivana Aljinovića. Mlinica je obnovljena i funkcionalna i svaki dan ima sve više posjetitelja!

Klapa je svoje prve kadrove za spot snimila na Privoru, predivnom dijelu Žrnovnice na samim padinama Mosora, točnije na imanju kojega je za potrebe snimanja spot ustupila Blanka Jerković.

Završne scene su snimljene uz more pri zalasku sunca.

Radnja spota prati par, od djetinjstva do starosti. U spotu su uloge imali brojni pojedinci, statisti i parovi. Mlađi par su tako glumili Maris Tomičić iz Žrnovnice i Nikola Krcatović iz Dugog Rata, a stariji par Vedrana Dujić, koja je za snimanje spota došla čak iz Vinkovaca, i Stipe Palada iz Trogira.

Spot će premijerno biti prikazan za desetak dana.(dalmacijanews.com)

 
------------------------------------------ ------------------------------------------ ------------------------------------------ ------------------------------------------ ------------------------------------------ ------------------------------------------ ------------------------------------------ ------------------------------------------ ------------------------------------------ŽELJKO PERVAN "Izjava tjedna"
„…nekad moram plakati. Nije mi teško, sjetim se samo u kakvoj zemlji živim pa mi suze same krenu…“

Get the Flash Player to see this player.
Flash Image Rotator Module by Joomlashack.
Vinko Coce
Dobra večer pismo moja
Klape pjevaju
Klape pjevaju u Areni
Image 5 Title

PROMOCIJE

PROMOCIJE

KLAPE ONLINE

Sva prava pridržana 2003 - 2010 Udruga 'Na klapski način'

Fatal error: Call to undefined function josmainbody() in /home/naklap/public_html/templates/klape/index.php on line 260