Warning: include(css/style.css) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/naklap/public_html/templates/klape/index.php on line 54

Warning: include(css/style.css) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/naklap/public_html/templates/klape/index.php on line 54

Warning: include() [function.include]: Failed opening 'css/style.css' for inclusion (include_path='.:/root/PEAR:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/naklap/public_html/templates/klape/index.php on line 54

h1 h1 h2naklapskinacin.com/forum

Mapa portala

MAPA PORTALA
Naslovnica arrow Klape arrow Novosti arrow Klapa Sveti Florijan proslavila izdavanje prvog albuma "I dok Žrnovnica spava"
Klapa Sveti Florijan proslavila izdavanje prvog albuma "I dok Žrnovnica spava"
KlapaSvetiFlorijan

Prva vatrogasna klapa u Hrvata, Sveti Florijan obilježila je još jedan uspjeh jer je upravo objavljen njihov prvi album 'I dok Žrnovnica spava' . Album prvijenac stoga je zaslužio pravu feštu priređenu u subotu navečer u Hotelu Lav.

Kroz ležernu konferansu prave poznavateljice klapske pjesme Edite Lučić Jelić njihovi prijatelji doznali su sve o njima od prvih dana. A prvi dani bili su negdje prije dvije godine kada je skupina momaka iz Žrnovnice odlučila zapjevati u novoj klapi. Kako su većina vatrogasci ime od prvog trena nije bilko upitno.....Počele su prve probe, no još nitko za njih nije znao sve do proljeća 2010.godine.

– E, tada je u 'Slobodnoj Dalmaciji' objavljen prvi tekst o Klapi na cijeloj stranici i na tome smo vam jako zahvalni, a od tada više nismo anonimci - kaže Rade Popadić...

Da nisu anonimci pokazali su ubrzo na 50. Splitskom festivalu kada su s čuvenom škverskom osvojili sam tron, a ostalo je o Klapi više manje poznato. Zasjeli su na vrhove top ljestvica, osvojili srca obožavatelja i tako pokazali da su mnogo više od lokalne klape. Danas iza sebe imaju brojne hitove, od Nestalo je sve, preko Osta san čovik do pjesme s naslova albuma 'I dok Žrnovnica spava'.

Uz domaće pjesme, ugodno su iznenadili fenomenalnom obradom makedonske pjesme 'Brala mama kapini'. Opjevali su oni i rodnu Žrnovnicu između Peruna i Mosora, kroz sve pjesme provlači se ljubav, a ljubav kao vječna inspiracija bit će tema i njihovih slijedećih hitova - obećavaju nam članovi Sveti Florijan koji s ponosom u svojim redovima ističu tri žene; pjevačicu Anu Duišin te dvije voditeljice Anu Kodrić i Antonelu Pilić. S njima će i do novih hitova, a mi nemamo razloga da im ne vjerujemo.

Na fešti je kako i priliči sve bilo u znaku odlične pisme, ali i dobre spize i kapljice do dugo u noć. Nazdravili smo u čast albuma prvijenca Klape Sveti Florijan sa željom da nas što prije iznenade novim klapskim albumom.(www.slobodnadalmacija.hr)

 
------------------------------------------ ------------------------------------------ ------------------------------------------ ------------------------------------------ ------------------------------------------ ------------------------------------------ ------------------------------------------ ------------------------------------------ ------------------------------------------ŽELJKO PERVAN "Izjava tjedna"
„…nekad moram plakati. Nije mi teško, sjetim se samo u kakvoj zemlji živim pa mi suze same krenu…“

Get the Flash Player to see this player.
Flash Image Rotator Module by Joomlashack.
Vinko Coce
Dobra večer pismo moja
Klape pjevaju
Klape pjevaju u Areni
Image 5 Title

PROMOCIJE

PROMOCIJE

KLAPE ONLINE

Sva prava pridržana 2003 - 2010 Udruga 'Na klapski način'

Fatal error: Call to undefined function josmainbody() in /home/naklap/public_html/templates/klape/index.php on line 260