Warning: include(css/style.css) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/naklap/public_html/templates/klape/index.php on line 54

Warning: include(css/style.css) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/naklap/public_html/templates/klape/index.php on line 54

Warning: include() [function.include]: Failed opening 'css/style.css' for inclusion (include_path='.:/root/PEAR:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/naklap/public_html/templates/klape/index.php on line 54

h1 h1 h2naklapskinacin.com/forum

Mapa portala

MAPA PORTALA
Naslovnica arrow Klape arrow Novosti arrow Klapa Sveti Florijan proslavila dan vatrogasaca
Klapa Sveti Florijan proslavila dan vatrogasaca
Sv Florijan vatrogasci

Klapa Sveti Florijan danas proslavila dan svoga zaštitnika - Svetog Florijana, a upravo povodom Svetog Florijana klapa će u subotu, 5. svibnja, održati koncert u središtu Buja u Istri.

- Naša klapa osnovana je kao prva vatrogasna klapa u Republici Hrvatskoj. Svojim imenom i radom promoviramo dobrovoljno vatrogastvo u zemlji, a koristimo priliku da svim dobrovoljnim i profestionalnim vatrogascima čestitamo njihov dan. Da bude što manje intervencija u nadolazećoj požarnoj sezoni, i da Sveti Florijan čuva sve vatrogasce u teškom i odgovornom poslu. Osobito podzdravljamo svoj DVD Žrnovnica koji je jedan od najaktivnijih DVD-ova u zemlji - rekli su nam članovi klape.

Nakon što je klapa sinoć gostovala na promociji albuma Johnnyja Gitare, članovi klape ovih dana snimaju nove pjesme koje će izdati tijekom nadolazećeg ljeta. Glazbu i tekst za nove pjesme potpisuje član klape Nino Treskavica, a produkciju Bruno Urlić iz Zagreba.

Klapa slijedeći tjedan također snima video uradak za naslovnu pjesmu svog aktualnog albuma "I dok Žrnovnica spava" koji će premijerno biti emitiran na CMC-u u lipnju.

- Pred nama je vrlo radno ljeto. Prijavili smo pjesme na Splitski festival i Šibensku šansonu, a naša klapa ove godine prvu put odlazi na omiški Festival dalmatinskih klapa. Od početka lipnja sve do kraja ljeta očekuje nas čitav niz samostalnih nastupa i sudjelovanja na klapskim smotrama, a na Veliku Gospu organiziramo veliku smotru klapa u Žrnovnici - rekla nam je Ana Duišin, članica klape Sveti Florijan.

 
------------------------------------------ ------------------------------------------ ------------------------------------------ ------------------------------------------ ------------------------------------------ ------------------------------------------ ------------------------------------------ ------------------------------------------ ------------------------------------------ŽELJKO PERVAN "Izjava tjedna"
„…nekad moram plakati. Nije mi teško, sjetim se samo u kakvoj zemlji živim pa mi suze same krenu…“

Get the Flash Player to see this player.
Flash Image Rotator Module by Joomlashack.
Vinko Coce
Dobra večer pismo moja
Klape pjevaju
Klape pjevaju u Areni
Image 5 Title

PROMOCIJE

PROMOCIJE

KLAPE ONLINE

Sva prava pridržana 2003 - 2010 Udruga 'Na klapski način'

Fatal error: Call to undefined function josmainbody() in /home/naklap/public_html/templates/klape/index.php on line 260