Warning: include(css/style.css) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/naklap/public_html/templates/klape/index.php on line 54

Warning: include(css/style.css) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/naklap/public_html/templates/klape/index.php on line 54

Warning: include() [function.include]: Failed opening 'css/style.css' for inclusion (include_path='.:/root/PEAR:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/naklap/public_html/templates/klape/index.php on line 54

h1 h1 h2naklapskinacin.com/forum

Mapa portala

MAPA PORTALA
Naslovnica arrow Klape arrow Novosti arrow Klapa Šufit održala dva koncerta u Rusiji
Klapa Šufit održala dva koncerta u Rusiji
 U sklopu cjelovečernjeg programa “Topla dalmatinska noć” klapa Šufit svojim je nastupom podigla temperaturu u hladnom St. Petersburgu. Dalmatinskoj atomsferi doprinijle su i projekcije filmova kojima se promovira Dalmacija kao atraktivna destinacija, te prigodan domjenak nakon koncerta.  Koncerti su održani u Muzeju za povijest religije a u organizaciji Udruge Intermezzo. Zainteresiranost ruske javnosti i stručnih krugova za koncerte ovakve vrste potvrđuje činjenica da je, nakon saznanja o već ranije dogovorenom nastupu, organizator II Festivala glazbenih ansambala vjerskih zajednica St. Petersburga, ponudio klapi Šufit da bude počasni gost i otvori Festival svojim koncertom. Tako će naš Šufit toplinom i vrhunskom izvedbom svojih skladbi osvojiti srca ruskih štovatelja glazbe.  Organizacijom ovakvih događanja Udruga Intermezzo želi predstaviti kulturne vrijednosti i bogato tradicijsko nasljeđe Hrvatske na međunarodnoj kulturnoj sceni.  Realizaciju “Tople dalmatinske noći” i nastup klape Šufit u St. Petersburgu omogućili su Ministartsvo kulture RH, Ventilator-Tvus d.o.o, Hydromat d.o.o. i PZ Gospoja.

 

Ovo putovanje je još jedna potvrda o statusu naših klapa izvan Hrvatske. One su izuzetno cijenjene, te primaju mnogobrojne pozive za nastupe. St. Petersburg još pamti nastup Cambia, koji su prošle godine sudjelovali na poznatom festivalu, koji se održava u tom prekrasnom ruskom gradu, pod nazivom "World choir festival Russia", na kojemu su proglašeni za aspolutne pobjednike festivala, nakon izuzetno velike konkurencije. Velika čast pripala je Cambi-u time što su uključeni u program gala otvaranja samoga festivala.

Klapa Šufit  je predstavljala Hrvatsku  2009. godine sudjelovali su na čuvenom EBU folk festivalu, koji se je održavao u zemlji domaćinu, za tu godinu - u Njemačkoj. To je najjača europska i svjetska etno glazbena priredba, koja se održava pod okriljem Europske radijske unije.

Tom prilikom Šufit je prezentiran i posebnim izdanjem video spotova, na kojemu su  njihovi najveći nastupi na Festivalu klapa u Omišu iz 2006., 2007. i 2008. godine, te nastupi na velikim glazbenim spektaklima klapa, pod nazivom "Ne damo te, pismo naša" u Splitu 2006. i 2007. godine, te u Zagrebu 2007. godine. Ovo promo DVD Izdanje je izdato pod etiketom Scardone, kao i njihov album "Ponoć je, mila moja majko" sa velikim hitom pod istim imenom.

 
------------------------------------------ ------------------------------------------ ------------------------------------------ ------------------------------------------ ------------------------------------------ ------------------------------------------ ------------------------------------------ ------------------------------------------ ------------------------------------------ŽELJKO PERVAN "Izjava tjedna"
„…nekad moram plakati. Nije mi teško, sjetim se samo u kakvoj zemlji živim pa mi suze same krenu…“

Get the Flash Player to see this player.
Flash Image Rotator Module by Joomlashack.
Vinko Coce
Dobra večer pismo moja
Klape pjevaju
Klape pjevaju u Areni
Image 5 Title

PROMOCIJE

PROMOCIJE

KLAPE ONLINE

Sva prava pridržana 2003 - 2010 Udruga 'Na klapski način'

Fatal error: Call to undefined function josmainbody() in /home/naklap/public_html/templates/klape/index.php on line 260