Warning: include(css/style.css) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/naklap/public_html/templates/klape/index.php on line 54

Warning: include(css/style.css) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/naklap/public_html/templates/klape/index.php on line 54

Warning: include() [function.include]: Failed opening 'css/style.css' for inclusion (include_path='.:/root/PEAR:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/naklap/public_html/templates/klape/index.php on line 54

h1 h1 h2naklapskinacin.com/forum

Mapa portala

MAPA PORTALA
Naslovnica arrow Klape arrow Novosti arrow Klapa Iskon objavila album "Na drugi način"
Klapa Iskon objavila album "Na drugi način"
Na Drugi Nacin

"Na drugi način" naziv je novog, drugog albuma klape Iskon u jedanaest godina njihova djelovanja. Dugoočekivani projekt popularne splitske klape sadrži deset pjesama, od kojih je čak sedam već dobro poznatih njihovim obožavateljima. Priča o albumu "Na drugi način" započinje pjesmom "Još ne mogu pristat volit" koju je klapa 2009. izvela na Šibenskoj šansoni i osvojila nagradu za najbolju interpretaciju.

Uslijedio je zapaženi nastup i 3. mjesto po ocjenama publike na Dori s pjesmom "Vrime za kraj" koja je simpatične momke približila sveukupnoj hrvatskoj javnosti, a koju su kasnije i osvojili hitom "Uvik ljubit ću te ja" i obradom balade "Samo me čvrsto stisni za ruku". Posljednja dva singla "Kad te ugledan" i "Da mi je vratit vrime" lansiraju klapu na mjesto predvodnika dalmatinskog popa.

Klapa je osnovana 2000. godine. Dio originalne postave činili su Mislav Biočina i Ante Blažević koji i danas pjevaju u klapi; Zvonimir Kovačić i Teo Bikić su im se pridružili četiri godine kasnije, a najnoviji Iskonovac je Marko Gladović. Klapa Iskon jedna je od najboljih klapa s najmanjim brojem članova, odnosno za klapsko pjevanje autohtonom petoricom. Njihov pjev ima romantični ugođaj, a izuzetne vokalne sposobnosti bilo u sotto voce pjevanju ili uz pratnju instrumenata, te harmoniju suzvučja prepoznali su i Luky (suradnja u pjesmama "Ti si more" i "Nevera"), Gibonni, TBF, Tedi Spalato te Neno Belan s kojima Iskon surađuje na koncertima.

Album "Na drugi način" uz već poznatu kolekciju hitova sadrži i tri nove laganice – Kadena od vire, Ja se kajen i Uzalud koje će sigurno zaslužiti svoje minute emitiranja na radijskim postajama.

 
------------------------------------------ ------------------------------------------ ------------------------------------------ ------------------------------------------ ------------------------------------------ ------------------------------------------ ------------------------------------------ ------------------------------------------ ------------------------------------------ŽELJKO PERVAN "Izjava tjedna"
„…nekad moram plakati. Nije mi teško, sjetim se samo u kakvoj zemlji živim pa mi suze same krenu…“

Get the Flash Player to see this player.
Flash Image Rotator Module by Joomlashack.
Vinko Coce
Dobra večer pismo moja
Klape pjevaju
Klape pjevaju u Areni
Image 5 Title

PROMOCIJE

PROMOCIJE

KLAPE ONLINE

Sva prava pridržana 2003 - 2010 Udruga 'Na klapski način'

Fatal error: Call to undefined function josmainbody() in /home/naklap/public_html/templates/klape/index.php on line 260