Warning: include(css/style.css) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/naklap/public_html/templates/klape/index.php on line 54

Warning: include(css/style.css) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/naklap/public_html/templates/klape/index.php on line 54

Warning: include() [function.include]: Failed opening 'css/style.css' for inclusion (include_path='.:/root/PEAR:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/naklap/public_html/templates/klape/index.php on line 54

h1 h1 h2naklapskinacin.com/forum

Mapa portala

MAPA PORTALA
Naslovnica arrow Klape arrow Novosti arrow Klapa Iskon novom skladbom "Okreni se" predstavila novog člana: Toni Kesić iz splitskog Cambija
Klapa Iskon novom skladbom "Okreni se" predstavila novog člana: Toni Kesić iz splitskog Cambija

Što ti je život: kaže ona narodna. Čak "vjekovni" rat izmedju dva Cambija i s jedne strane njihove izdavačke kuće Scardona koja je na sve načina pokušavala, ali neuspješno, zatrti sve što dolazi iz splitskoga Cambija, a onda dolazi vijest da je jedan od najaktivnih članova te klape postaje pridruženi član druge klape koja ta ista izdavačka kuća promovira.

ImageAli život ide dalje i unatoč svim silama Scardone i kaštelana obje klape pune dvorane i klapska scena
nastavlja s radom.

Ovih dana splitska klapa klapa Iskon nakon odlaska Mislava Biočine ima novoga člana Tonija Kesića i
u eter su promovirali novu skladbu koju će premijerno izvesti na CMC festivalu. A u planu su i neki koncerti u Francuskoj.

Klapa Iskon planira nastupe na CMC festivalu, "Večerima dalmatinske pisme" u Kaštelima te na Festivalu "Dalmatinske šansone" u Šibeniku. Također krajem srpnja kreću na mini turneju u Francusku gdje će se predstaviti u "iskonskom" a capella izdanju u nekoliko francuskih gradova.

Klapa se nedavno pojačala Edgarom Rupenom i Tomislavom Laborom a prije nekoliko dana im se pridružio i znani klapski vokal Toni Kesić. 

Novu skladbu "Okreni se" možete poslušati na: https://www.youtube.com/watch?v=MH4-QURh5XM


Pjesma "Okreni se" je autorsko djelo  autora Matka Šimca koji svojim stihovima i glazbom poručuje da "u igri koja se zove ljubav, ponekad srce pobijedi razum...", a publici je poznat po svojim proslavljenim pjesmama- "Kriva karta", "Ovo mora jednom stat", "Popucale rebatine", "Lipoto moja" i drugima!

Klapa Iskon je u svom stilu i ovog puta postavila nove aranžersko- producentske standarde na recentnoj klapskoj sceni pod paskom producenta Eduarda Botrića u čijem studiju je pjesma i snimljena, nastojeći zadržati i unaprijediti zvuk kojim se razlikuje od ostalih klapa.

 
------------------------------------------ ------------------------------------------ ------------------------------------------ ------------------------------------------ ------------------------------------------ ------------------------------------------ ------------------------------------------ ------------------------------------------ ------------------------------------------ŽELJKO PERVAN "Izjava tjedna"
„…nekad moram plakati. Nije mi teško, sjetim se samo u kakvoj zemlji živim pa mi suze same krenu…“

Get the Flash Player to see this player.
Flash Image Rotator Module by Joomlashack.
Vinko Coce
Dobra večer pismo moja
Klape pjevaju
Klape pjevaju u Areni
Image 5 Title

PROMOCIJE

PROMOCIJE

KLAPE ONLINE

Sva prava pridržana 2003 - 2010 Udruga 'Na klapski način'

Fatal error: Call to undefined function josmainbody() in /home/naklap/public_html/templates/klape/index.php on line 260