Warning: include(css/style.css) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/naklap/public_html/templates/klape/index.php on line 54

Warning: include(css/style.css) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/naklap/public_html/templates/klape/index.php on line 54

Warning: include() [function.include]: Failed opening 'css/style.css' for inclusion (include_path='.:/root/PEAR:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/naklap/public_html/templates/klape/index.php on line 54

h1 h1 h2naklapskinacin.com/forum

Mapa portala

MAPA PORTALA
Naslovnica arrow Klape arrow Novosti arrow Klapa Cambi K.Kambelovac nakon tri godine nastupila u Zagrebu
Klapa Cambi K.Kambelovac nakon tri godine nastupila u Zagrebu

Kaštelani su nakon tri godine nastupili u Zagrebu na solističkom koncertu i to u maloj dvorani Doma sportova, i pokazali da su i sportske dvorane pogodne za klapske koncerte. Na koncertu nastupili su i gosti Massimo i Arsen Dedić te slovenska pjevačica Nuša Derenda.

ImageKako je i najaavljeno koncert je započet a capella  izvedbom pjesme „Izresla ruža rumena“ za koje je klapa Cambi  osvojili i Porina, pjesmama Olivera, Gibonnija i njihovom pjesmom  "Oprosti mi jube" sa kojom su osvojili prvu nagradu žirija i prvu nagradu publike na prošlogodišnjoj šibenskoj šansoni!

Nakon tih skladbi na pozornicu je izašao legendarni Arsen Dedić i i započeo set s  kultnom "Vraćam se", a na pjesmi "Odlazak" koja je već godinama klapski standard pridružila mu se mu se  i klapa. Drugi gost večeri je bila Nuša Derenda, slovenska pjevačica s kojom je klapa nedavno snimila pjesmu "Poletna noč", jednu od najpopularnijh slovenskih pjesama. Tijekom koncerta u pozadini na video zidu klapa je za vjernu publiku emitirala dokumentarac koji je sniman na američkoj turneji...

Nakon  skladbi "Ne more mi bit" i "Jedna rič"  klapi se pridružuio Massimo i Arsen  i izvezi su  Arsenovu "Ne plači" koju je Massimo  prvi put izveo na Arsenovoj autorskoj večeri u Opatiji,  poslije koje je Massimu započela nova faza u karijeri.

U drugom djelu koncerta klapa je izvodila  pjesme sa zadnjih, pop albuma, tu su se našle "Od zipke do križa", "Sad kada došla si", "Moreš li razumit" i nezaobilazna "Vilo moja"!

Nakon svih velikih koncerta koje je klapa imala u karijeri od prvog koncerta  u  sportskoj dvorani, pa koncerta na  stadionu Poljud i bezbroj dvoranskih koncerata koji su klapu oblikovali u koncertnu atrakciju ovaj koncert u Domu sportova  je još jedan veliki uspjeh na koji klapa Cambi može  ponosna.

 
------------------------------------------ ------------------------------------------ ------------------------------------------ ------------------------------------------ ------------------------------------------ ------------------------------------------ ------------------------------------------ ------------------------------------------ ------------------------------------------ŽELJKO PERVAN "Izjava tjedna"
„…nekad moram plakati. Nije mi teško, sjetim se samo u kakvoj zemlji živim pa mi suze same krenu…“

Get the Flash Player to see this player.
Flash Image Rotator Module by Joomlashack.
Vinko Coce
Dobra večer pismo moja
Klape pjevaju
Klape pjevaju u Areni
Image 5 Title

PROMOCIJE

PROMOCIJE

KLAPE ONLINE

Sva prava pridržana 2003 - 2010 Udruga 'Na klapski način'

Fatal error: Call to undefined function josmainbody() in /home/naklap/public_html/templates/klape/index.php on line 260