Warning: include(css/style.css) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/naklap/public_html/templates/klape/index.php on line 54

Warning: include(css/style.css) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/naklap/public_html/templates/klape/index.php on line 54

Warning: include() [function.include]: Failed opening 'css/style.css' for inclusion (include_path='.:/root/PEAR:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/naklap/public_html/templates/klape/index.php on line 54

h1 h1 h2naklapskinacin.com/forum

Mapa portala

MAPA PORTALA
Naslovnica arrow Klape arrow Novosti arrow Bralić i Intrade u sasvim drugačijem spotu: pjesma "Hrvatska" je dobila vizualno izdanje!
Bralić i Intrade u sasvim drugačijem spotu: pjesma "Hrvatska" je dobila vizualno izdanje!

Tomislav Bralić i klapa Intrade ovih su dana završili snimanje spota za pjesmu "Hrvatska". Kako se ne radi o običnoj klapskoj pjesmi tako je i spot prilagodjen navijačkoj atmosferi. Bralića i Intrade možete u spotu vidjeti u životnim pričama na dan utmakmicea u spotu  su se okušali kao glumci.

ImageSvakom članu klape je pripala neka "svakodnevna" uloga na dan kada Hrvatska igra utakmicu! Klapaši su uskočili u uloge poštara, konobara, automehaničara, stolara, kuhara i uspješno pobjegli sa poslova kako bi se okupili u dvorištu kod prijatelja i zajedno, uz roštilj, navijali za naše vatrene!

Scanarij ovog spota je životna priča koja se događa u danu kada igra hrvatska nogometna reprezentacija. Bez obzira na obaveze, svima je glavna stavar - zajedničko gledanje utakmice.

Članovi klape, koji su se u spotu pokazali kao dobri glumci, "uspješno" eskiviraju poslove mehaničara, kuhara, konobara, poštara i okupljaju se u svom mistu, u dvorištu kod prijatelja kako bi zajedno uživali gledajući našu reprezentaciju.

Spot možete pogledati na: Youtube.com

Scenarij, režiju i montažu potpisuju Željko Petreš i Neven Stojaković, a kameru Tome Krnić.

Klapa priprema rošitlj, meso i vino a kasnije uživaju u utakmici. Jednostavan, veseo i zabavan spot- klapa u potpuno drugačijem izdanju!
U spotu je plesna sekvenca po uzoru na popularni "Happy",a snimao se uZadru i Bibinjama odakle su članovi klape.
Podsjećamo, na dan utakmice Hrvatske sa Brazilomu četvrtak, klapa će nastupiti u  FAN zoni na Trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu!

 
------------------------------------------ ------------------------------------------ ------------------------------------------ ------------------------------------------ ------------------------------------------ ------------------------------------------ ------------------------------------------ ------------------------------------------ ------------------------------------------ŽELJKO PERVAN "Izjava tjedna"
„…nekad moram plakati. Nije mi teško, sjetim se samo u kakvoj zemlji živim pa mi suze same krenu…“

Get the Flash Player to see this player.
Flash Image Rotator Module by Joomlashack.
Vinko Coce
Dobra večer pismo moja
Klape pjevaju
Klape pjevaju u Areni
Image 5 Title

PROMOCIJE

PROMOCIJE

KLAPE ONLINE

Sva prava pridržana 2003 - 2010 Udruga 'Na klapski način'

Fatal error: Call to undefined function josmainbody() in /home/naklap/public_html/templates/klape/index.php on line 260