Warning: include(css/style.css) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/naklap/public_html/templates/klape/index.php on line 54

Warning: include(css/style.css) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/naklap/public_html/templates/klape/index.php on line 54

Warning: include() [function.include]: Failed opening 'css/style.css' for inclusion (include_path='.:/root/PEAR:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/naklap/public_html/templates/klape/index.php on line 54

h1 h1 h2



naklapskinacin.com/forum

Mapa portala

MAPA PORTALA
Naslovnica arrow Klape arrow Novosti


Fenomenalno: Za ljubljanski koncert klapa samo u dva dana prodano 6000 ulaznica
Ljubljanski koncert

To može samo Ljubljana i Slovenija. Zgodan je to početak teksta za podatak da je samo u dva dana pretprodaje ulaznica za ljubljanski koncert Klape v Stožicah 2012. koji je na rasporedu 18.ožujka prodano skoro 6000 ulaznica. Bit ćemo malo oštri pa napisati da se toliko ulaznica za sve godišnje koncerte klapa u Hrvatskoj ne proda u dva dana. Slovenci su još jednom pokazali da jednostavno obožavaju klape i dalmatinsku klapsku glazbu, možda čak više nego sami Hrvati.

Slovenski organizator u suradnji s našom Udrugom i Portalom godinama već organizira turneju ponajboljih dalmatinskih klapa po Sloveniji. Godinama su najveće dvorane u Sloveniji popunjene do posljednjeg mjesta. Ali ovaj odziv premašuje i najoptimističnije planove. Na koncertu koji je za manje od mjesec  dana nastupit će Tomislav Bralić i klapa Intrade, Malsina, Cambi (KK), Kumpanji, Kontrada, Sv.Juraj HRM, Srdela(Makarska), Subrenum i Slavsko Ivančić i klapa Solinar iz Pirana. Kao gosti nastupit će Danijela i Petar Grašo.

 
Klapa Sol snimila novu skladbu pod nazivom „Karanje“
klapa Sol

Klapa ''Sol'' će u subotu  nastupiti na glazbenom festivalu ''Karneval fest Dubrovnik 2012.'' koji se održava u hotelu Libertas Rixos.

Za ovu maškaranu prigodu paška klapa  pripremila je duhovitu pjesmu ''Karanje'' u kojoj se možete osvjedočiti o inventivnosti dviju posvađanih Paškinja u čašćenju simpatičnim pogrdnim izrazima. I ova pjesma će se naći na novom albumu ''Mediteraneo'' kojeg klapa ''Sol'' namjerava izdati ovog proljeća. Bit će to još jedan njihov veliki hit nakon ''Drž' ti govor mala'', ''Kvadar duše moje'', ''Mediteraneo''.

Pjesma je upravo završena, a možete ju čuti na: http://www.youtube.com/watch?v=wqInvLASYr0

a autor glazbe i stihova je Branko Barbir dok  aranžman potpisuje Robert Grubišić.

 
Dalmatinske klape u Ptuju
Dalmatinske klape Ptuj

Započele su karnevalske manifestacije i prigodni koncerti. Sutra na dan zaljubljenih u Karnevalskoj dvorani u Ptuju nastupat će klapa Kumpanji iz Blata na otoku Korčuli i klapa Kampanel sastavljena od članova iz Dalmacije ponajviše iz Primoštena. Dalmatinske klape udomaćile su se u susjednoj Sloveniji.

Od 2008.godine održavaju se veliki koncerti klapa. Klape su napunile i ponajveće dvorane u Sloveniji,od Maribora, Portoroža, Celja, Kranja i Ljubljane. Prošle godine desetak ponajboljih klapa uz goste Olivera i Terezu napunile su sportsku arenu Stožice u Ljubljani. Drugi najveći koncert klapa u Ljubljani zakazan je za 18.ožujka gdje će ponajbolje klape nastupiti uz goste Danijelu i Grašu.

Predstavništvo Hrvatske turističke zajednice pobrinulo se da najsretniji posjetitelj dobije osobni automobil marke Peugeot , u velikoj nagradnoj igri koja je trajala za cijelo vrijeme turneje.

 
Klapa Brodarica u Splitu pjeva Mišu i snima video spot
Klapa Brodarice

Šibenska klapa Brodarica splitskoj će publici na poseban način predstaviti Mišu Kovača 18. veljače u splitskom klubu O'Hara . Ne samo da će održati koncert sa specifičnim obradama Mišinih pjesama, već će istodobno snimati i videospot za pjesmu ''Najljepše su oči moje majke'' za koju je posebno vezan jedna od članova te klape, kako stoji u njihovom priopćenju za javnost. " Naime, 2007. godine dok još nisam pjevao uklapi, bio sam na Mišinom splitskom koncertu u klubu Hemingway i zamolio gada da mi otpjeva ''Najljepše su oči moje majke''. Mediji su nas fotografirali dok smo zajedno pjevali na pozornici, a 2009. godine sam, kao član klape, upoznao Mišu na koncertu u pulskoj Areni. Pitao sam ga zašto inače ne pjeva tu pjesmu na koncertima, a on mi je ispričao da ju nije  pjevao 20 godina te da je  onda,  2007., godine jedan momak na koncertu zaželio da mu je otpjeva i da je to napravio. Nakon toga  pokazao sam mu našu zajedničku zajedničku sliku s tog koncerta i oduševio legendu glazbene scene'', kazao je član klape Brodarica Jere Matić.

 
Klapa Zrinski iz Vrbovca obilježava 10 godina djelovanja i pripremaju slavljenički koncert
Zrinski

Početak rada klape Zrinski iz Vrbovca datira od početka 2001.g kada su započeli s probama u okviru HKUDa Petar Zrinski.

Uložen trud i kontinuiran rad rezultirali su brojnim pohvalama i visokim ocjenama na koncertima, natjecanjima i smotrama, što je članove potaknulo da se okušaju i na najvećem klapskom natjecanju – Festivalu dalmatinskih klapa u Omišu.

Godine 2004. klapa je na audiciji u Zagrebu izborila nastup na debitantskoj večeri Festivala dalmatinskih klapa u Omišu. Sjajnim nastupom u Bolu na Braču osvojila je drugu nagradu stručnoga ocjenjivačkog suda.

Dvije godine poslije klapa je postigla najveći rezultat dosad,  nastupila je u završnici jubilarnoga 40. festivala u Omišu.

Godine 2009. na Međunarodnom natjecanju muških i ženskih komornih zborova „Lipanjski zvuci“ u Petrinji klapa osvaja zlatnu plaketu u kategoriji folklorne glazbe.

Danas se klapa u svome repertoaru uglavnom naslanja na izvorno. Iako je riječ o kontinentalnoj klapi, ono što je čini specifičnom u današnje vrijeme, osim ustrajnih proba i rada na klapskoj izvornosti, jesu neke odlike starinskih klapa ,  malomještanska dokolica i učestala druženja uz pjesmu. Slavljenički koncert zakazan je za 18.veljače u Sportskoj dvorani Osnovne škole u Vrbovcu s početkom u 19.00.

 
Dubrovnik: Festa od klapa u Revelinu
Festa u Revelinu

Festom od klapa  u Revelinu je otvoren program glazbena manifestacije Festa 2012. Pjesmom 'Ave Maria' Festu je otvorila klapa Mareta koja ove godine slavi desetu godišnjicu djelovanja.

Nastupile su i ženska klapa Fortuna, muška klapa Staglin iz Slanog, mješovita klapa Gravosa, ženska klapa Amfora, mješovita klapa Kurenat s Mljeta, ženska klapa Skontradura, muška klapa Kaše, ženska klapa FA Linđo i muška klapa Subrenum iz Župe dubrovačke.

Sav prihod od ulaznica namijenjen je za obnovu crkve Sv. Vlaha

 
Klapa Pasika snimila novu skladbu „Oprosti dušo“
Klapa Pasika

Nakon što su na inicijativu maestra Jasminka Šetke obradili poznatu starogradsku pjesmu ''Izađi iz moje čaše'', kojom su najavili album sa obradama starogradskih pjesama, te za koju su snimili i zanimljiv video spot. Ovih dana predstavljaju i  novu pjesmu  pod nazivom ''Oprosti dušo''.  Za glazbu ove prekrasne pjesme zaslužan je Nikica Kalođera, stihove je napisao Ivica Krajač, a aranžman potpisuje maestro Jasminko Šetka.

Klapa Pasika iz Kostanja nastala je 1998. godine na tradiciji crkvenog i pučkog pjevanja. Tijekom svog postojanja i djelovanja održala je brojne koncerte u domovini i inozemstvu, promovirajući tako našu bogatu kulturnu baštinu i tradiciju. Naziv klape simbolizira uspomenu njenih članova na djetinjstvo, jer pasika je komadić škrte zemlje u kojoj najčešće raste loza, ponekad maslina ili smokva. Članovi klape rođeni su i žive u Kostanjama, pa je klapa pokretač i nositelj brojnih društvenih i kulturnih aktivnosti u svome mjestu, među kojima se posebno ističe kulturno ljeto ''Dani Mile Gojsalić''. Za svoj rad klapa je nagrađena i Plaketom grada Omiša za 2006.god.

 
Sjajan novi album klape Cambi Split
Klapa Cambi

Dvije ovoljetne prve nagrade žirija na Splitskom festivalu (za pjesmu Ultima partenca) i Melodijama hrvatskog juga u Opuzenu (Povij me) najbolja su potvrda da album Zar više nema nas klape Cambi odiše kvalitetnim klapskim materijalom. Izdanje je tri godine snimano i dotjerivano u Splitu i Rijeci, a klapa Cambi tim projektom proslavlja 25 godina rada (od 2007. djeluje samostalno sa sjedištem u Splitu.

Jedanaest pjesama i to uglavnom obrade, Runjićeve Nocturno i Ti me vodi preko voda, Belanove Zar više nema nas i Rijeka snova te Sve će to mila moja prekriti ruzmarin, snjegovi i šaš (Bregović), Igra bez granica (Rus), Ti si mi u krvi (S. Kovač), te Ostala si uvijek ista (Đ. Novković) aranžerski potpisuje mladi, ali vrhunski majstor zanata Olja Dešić, koji je u zenit klapskog pokreta svojim radom uvrstio klape Fortunal i Luka. Uz nabrojene pjesme album sadrži i prekrasnu baladu Tebe je lako voljeti, te bonus video – spot za pjesmu Ultima partenca u režiji Matka Petrića.

Album Zar više nema nas klape Cambi stoji uz bok najočekivanijim ovogodišnjim klapskim izdanjima, poput onog klape Sveti Florijan, i sasvim će ravnopravno konkurirati za nagradu Porin u kategoriji najboljeg albuma klapske glazbe. Valja napomenuti da je splitski Cambi bio i gost na dva hvale vrijedna koncerta u Splitu, Zdravku Čoliću i Goranu Karanu. Više o klapi Cambi pronađite na: www.klapacambi.hr

 
Zadarske klape pjevale u čast Ljube Stipišića Delmate
Zadarske Klape

U petak navečer je u zadarskom Hrvatskom narodnom kazalištu održan koncert u čast Ljube Stipišića - Delmate, "Ljubi s ljubavlju".

Koncert je orgranizirala Gradska knjižnica Zadar. Na koncertu je također predstavljeno notno izdanje "Identitet", autora Ljube Stipišića.

Svi okupljeni mogli su uživati u Ljubnim skladbama i obradama u izvođenju zborova Brodosplit i Condura Croatica te klapa Anima Maris, Ardura, Cantus, Kadena, Kaleta, Kontradai Kozino.

 
Klapa Cambi (K.Kambelovac) po treći puta osvojila „Zlatnik godine“ Radija Dalmacije
Klapa Cambi

U posljednje četiri godine klapa Cambi Kaštel Kambelovac  slušatelji Radija Dalmacije izabrali su skladbu „Od zipke do križa“ za najslušaniju u protekloj godini. U konkurenciji je bilo dosta slušanijih

i emitiranih skladbi poput „Zore bile“ Bralića i Intradea, „Bure“ Klape Sv.Juraj HRM, „Ultrima partenca“ splitskog Cambija... Članovi klape Cambi prijavit će, odnosno njihov izdavač ovu skladbu za diskografsku nagradu Porin. Valja napomenuti da je kaštelanski Cambi do sada osvajao Zlatnika godine za pjesme, „Ne more mi bit“ 2008.g., i za „Krivu kartu“ 2009.g. U prošloj godini imali su i

zapažene koncerte, onaj na Poljudu, u Rijeci, u Zadru te nekoliko skupnih koncerata po Sloveniji.

Članovi klape za pjesmu „Od zipke do križa“ osvojili su na Splitskom festivalu nagradu kao najbolja pjesma po izboru novinara i drugu nagradu publike.

 
Klapa Sveti Florijan snimila video uradak za skladbu „Razumi me“
Klapa Sv. Florijan

Klapa Sveti Florijan u nedjelju je snimila spot za svoju novu pjesmu "Razumi me". Radi se već o petom snimljenom video broju za neku od pjesama s njihovog uspješnog debitantskog albuma "I dok Žrnovnica spava".

Spot je snimljen na nekoliko zanimljivih lokacija u Žrnovnici i okolici. Tako su brojne scene s glumcima i statistima snimljene ispred povijesne mlinice na rijeci Žrnovnici u vlasništvu Ivana Aljinovića. Mlinica je obnovljena i funkcionalna i svaki dan ima sve više posjetitelja!

Klapa je svoje prve kadrove za spot snimila na Privoru, predivnom dijelu Žrnovnice na samim padinama Mosora, točnije na imanju kojega je za potrebe snimanja spot ustupila Blanka Jerković.

Završne scene su snimljene uz more pri zalasku sunca.

Radnja spota prati par, od djetinjstva do starosti. U spotu su uloge imali brojni pojedinci, statisti i parovi. Mlađi par su tako glumili Maris Tomičić iz Žrnovnice i Nikola Krcatović iz Dugog Rata, a stariji par Vedrana Dujić, koja je za snimanje spota došla čak iz Vinkovaca, i Stipe Palada iz Trogira.

Spot će premijerno biti prikazan za desetak dana.(dalmacijanews.com)

 
Klapa Brodarica obradila najveće hitove Miše Kovača
Klapa Brodarica

Klapa Brodarica izdala je dugo očekivani debitantski album pod izdavačkom kućom Croatia Records. Mlada šibenska klapa album je naslovila "MK2" što se odnosi se na Mišu Kovača čije su pjesme u klapskoj obradi producenta Dušana Šarca odnosno Olje Dešića otpjevali dečki iz Šibenika.

Album sadrži obrade najvećih Mišinih hitova kao što su "Ako me ostaviš", "Još i danas teku suze jedne žene" te "Ostala si uvijek ista", ali i prvi singl s albuma "Najljepše su oči moje majke" razveselit će sve poklonike novovalne klapske pjesme.

Brodarica je finalist Omiškog festivala klapa, a ovo su ljeto na Šibenskoj šansoni s pjesmom "Što ja dušo činim za tebe" člana klape Nikole Sunjka osvojili prvu nagradu za kantautorsko djelo. Upravo bi ta pjesma trebala nositi novi, autorski album na kojem Brodarica već marljivo radi.

Promocija albuma "MK2" održana je u Šibenskom kazalištu krajem prosinca.(www.dalmacijanews.com)

 
Čitatelji Portal Dalmacijanews.com za Hit godine izabrali „Osta san čovik“ klape Sv.Florijan
Osta San Covik

U posljednjih 24 sata čitatelji  portala Dalmacijanews.com birali su najveći hit godine domaće glazbene scene. Glasovanje se odvijalo u anketi postavljenoj na njihovom facebook profilu. Glasovanje je zaključeno 3. siječnja u 20 sati.

Bilo je predloženo deset pjesama raznih glazbenih pravaca su najviše obilježili glazbenu2011. godinu.

Najviše glasova uvjerljivo su odnijele klape zauzevši prva dva mjesta. Najviše glasova odnijela je balada "Osta san čovik" klape Sveti Florijan osvojivši 33% svih glasova. "Od zipke do križa" klape Cambi osvjila je 28% glasova, a treći je Goran Bare i Majke s povratničkim hitom "Teške boje" s 11% glasova. Četvrto mjesto su odnijeli Dječaci sa svojom "Dalmacija", a peti je Gibonni s pjesmom "Zamoli me".

Sponzor izbora portala za Hit godine je izdavačka kuća Croatia Records koja je podijelila 2 CD-a i to: Kompilaciju najvećih hitova domaće ZABAVNE glazbe 2011. godine i Kompilaciju najvećih hitova domaće POP ROCK glazbe 2011. godine.

 
Zagrebačka klapa Levanda sve prisutnija na sceni
Levande

Klapa Levanda postoji  više od tri godine te izvodi izvornu dalmatinsku klapsku pjesmu uz instrumentalnu pratnju gitare i mandoline a njeguje i autorsku glazbu dalmatinskom podneblja kao i glazbu duhovnog karaktera. Klapa broji  pet stalnih članova a osnovana je u Zagrebu.

Napomenimo kako članovi dolaze iz svih dijelova Hrvatske,Dubrovnika, Siverića i Zadra. Osnivač klape je  Damir Topid, glazbenik i tekstopisac već duže od 20 godina prisutan na hrvatskoj duhovnoj sceni. Obzirom kako je osnivač klape izuzetno cijenjen glazbenik na duhovnoj sceni u hrvatskoj i šire (spomenimo samo prvo mjesto na Uskrs festu 2006 sa pjesmom Lanterna moje duše i klapom Kampanel), usmjerio je klapu i u tom smjeru te je klapa Levanda svoj prvi nastup imala na Stepinčevim notama u Koprivnici da bi se niz nastavio sa trećim mjestom publike na Tonka festu u Ogulinu, nastupima na božićnom koncertu u Velikoj Gorici te samostalnom božićnom koncertu 2010. godine. Kao kuriozitet ističemo nastup sa don. Ljubom Vukovidem u pjesmi kajkavskog karaktera pod nazivom „Kaj ti je čovek“ na VGF 2010. gdje su bili posebna atrakcija u nesvakidašnjem okruženju za dalmatinsku klapu...

Opširnije...
 
Klapa planira niz koncerata: Iskonovci kreću na turneju po Hrvatskoj
Iskonovci

Nakon promocije novog CD-a “Na drugi način”, klapa Iskon kreće u koncertnu promociju, kada će tijekom veljače i ožujka nastupiti u više gradova diljem Hrvatske. Nastupi kreću iz Dubrovnika, pa sve do Istre i Zagreba.

Nakon domaće turneje, članovi jedne od najpopularnijih domaćih klapa putuju u Francusku, koju će pohoditi čak tri puta u idućoj godini (u travnju, nekoliko koncerata u nizu upriličit će u srpnju, te na Festivalu hrvatske kulture u Francuskoj na jesen 2012.).

Klapa Iskon održala je više od 1500 samostalnih koncerata, a svojom a capella izvedbom nastupila je i u Italiji, Francuskoj, Izraelu, Nizozemskoj, susjednoj BiH, Sloveniji, Austriji i Njemačkoj. Jedan od njihovih posebno upečatljivih nastupa bio je onaj na osobni poziv direktora Izraelske filharmonije, kada su održali tri a capella koncerta u Tel Avivu, Rishonu i drevnoj katedrali u Haifi.

 
Božićni koncert u Skopju: nastupa klapa Maslina

Veleposlanstva Republike Hrvatske u Republici Makedoniji i  Zajednica Hrvata u Republici Makedoniji u ponedjeljak, 19.prosinca u katedrali Presveto  Srce Isusovo u Skopju organizira tradicionalni božićni koncert. Organizatori pozivaju sve Hrvate i ostale zainteresirane da dođu na koncert.

Ove godine na tradicionalnom koncertu nastupa poznata šibenska klapa Maslina. Članovi Masline otputovali su u Skopje nakon nastupa u Novom mjestu i Kranju. Članovi Masline bili su oduševljeni što će nastupiti u Skopju i Makedoniji.

 
Opširnije...
 
"Razumi me" - novi singl klape Sveti Florijan
Razumi me

Klapa Sveti Florijan odabrala je slijedeći singl s njihovog debitantskog albuma "I dok Žrnovnica spava". Radi se o pjesmi "Razumi me". Glazbu i tekst pjesme potpisuje Dragan Lukić - Luky. Valja napomenuti da je ova klapa najugodnije ovogodišnje klapsko otkriće. I kako će zasigurno pokazati izvještaji, klapa Sv.Florijan najvrćenija je klapa na domaćim radijskim postajama.

- Radi se o jednoj od najljepših laganica s albuma. Mislimo da je idealan odabir za nadolazeće zimske mjesece. Kada smo radili odabir slijedeće pjesme  nije bilo teško odabrati baš "Razumi me". I bez da smo je izdali skupila je nekoliko tisuća gledanja na YouTube-u, a ljudi je na Facebooku često "lijepe" na svoj zid. Premijeru spota za ovu pjesmu očekujemo u siječnju - rekla je Ana Duišin, članica klape.

Klapa ima ambiciozan plan za 2012. godinu. Klapa ističe da će osim na brojnim klapskim manifestacijama prijaviti pjesme na čak 3 festivala. Radi se o CMC festivalu u Vodicama, Šibenskoj šansoni i 52. Splitskom festivalu.

- Imamo sjajne nove pjesme za sva tri festivala, i vjerujem da će ih festivali uvrstiti u svoj program - rekao je Nino Treskavica, autor većine pjesama klape Sveti Florijan

 
Splitska klapa Lučica snimila spot za skladbu „Pismo moja, hrli tamo“
Klapa Lučica

Zasigurno najstarija hrvatska klapa, splitska Lučica, djeluje skoro 46 godina i po tome je i svjetski zanimljiv podatak. U obilježavanju 45 godina postojanja uz novi CD "Spli'ski teštamenat ", snimila i dva spota za svoje kultne pjesme uz pomoć donatora i poglavarstva Grada Splita. U planu za 2012.g. je i snimanje novog CD-a "Spli'ski teštamenat 2", te spotovi poznatih uspješnica, "Jednog san momka ja jubila" i "Sa izvora ladna voda izvire ", a sve s namjerom " da se ne zaboravi ".

Spot kultne pjesme s kojom je Lučica kao debitant osvojila 1. mjesto na Omišu - 1968.g. "Pismo moja, hrli tamo..... ", snimljen je upravo u Omišu, pa ćemo ga uskoro čuti u eteru mnogih radio postaja i vidjeti na TV-u i ostalim elektronskim medijima. Po ovoj se pjesmi zovu i godišnji koncerti „FDK Omiš“ u  KD V. Lisinski. Ova je pjesma svojom glazbenom kvalitetom zauzela mjesto u repertoaru skoro svih klapa, a mnogobrojni koncerti naših klapa i solista završavaju zajedničkim izvođenjem upravo ove pjesme....

Opširnije...
 
Klape u petak nastupaju u Novom mestu a u subotu u Kranju
Klape Nastup Novo Mesto

Prolazi četvrta godina zaredom kako naš Portal u suradnji s slovenskim partnerima organizira koncerte najpopularnijih dalmatinskih klapa pod radnim nazivom „Klape v Sloveniji“. Klape su napunile slovensku arenu Stožice s više od 10 000 posjetitelja, portoroški Avditorij, mariborski Tabor...

Ovoga petak nastavlja se turneja koncertima u Novom mestu i Kranju. Nastupaju dalmatinske klape Maslina, Cambi K.Kambelovac, Kumpanji, Sv.Juraj HRM te Slavko Ištvančić i klapa Solinar iz Pirana. Gost klapa u Novom mestu bit će Petar Grašo a u Kranju Goran Karan. U ove četiri godine dalmatinske klape iskristalizirale su se kao ponajbolji promotori hrvatskog turizma.

Idući koncerti su u Mariboru, 27.siječnja i Novoj Gorici 28.siječnja.

 
Nije to čudo, to je uspjeh hvale vrijedan: Klapa Intrade napunila zagrebačku Arenu
IntradeArena

Tomislav Bralić i sklapa Intrade nakon koncertne dvorane V.Lisinskoga i Cibone, ovoga puta napunili su najveću sportsku dvoranku u Hrvatsku, zagrebačku Arenu. Pjevalo je s njima  desetaka tisuća posjetitelja.

Tomislav Bralić, klapa Intrade i njihovi gosti uspjeli su u onom o čemu sanjaju najveća imena domaće i svjetske glazbene scene. Arena je bila prepuna. Tome su pridonijeli i gosti Oliver Dragojević, Tony Cetinski, Nina Badrić i Zorica Kondža. Tomislav Bralić i klapa Intrade nižu uspjehe od one povijesne „Croatio iz duše te ljubim“, pa od današnje „Zore bile“. I zato nije kako to press materijal s koncerata

piše: dogodilo se čudio. Nije se dogodilo čudo, to je samo slijed uspjeha jedne vrhunske klape.

Opširnije...
 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeća » Kraj »»

------------------------------------------ ------------------------------------------ ------------------------------------------ ------------------------------------------ ------------------------------------------ ------------------------------------------ ------------------------------------------ ------------------------------------------ ------------------------------------------



ŽELJKO PERVAN "Izjava tjedna"
„…nekad moram plakati. Nije mi teško, sjetim se samo u kakvoj zemlji živim pa mi suze same krenu…“

Get the Flash Player to see this player.
Flash Image Rotator Module by Joomlashack.
Vinko Coce
Dobra večer pismo moja
Klape pjevaju
Klape pjevaju u Areni
Image 5 Title

PROMOCIJE

PROMOCIJE

KLAPE ONLINE

Sva prava pridržana 2003 - 2010 Udruga 'Na klapski način'

Fatal error: Call to undefined function josmainbody() in /home/naklap/public_html/templates/klape/index.php on line 260