Warning: include(css/style.css) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/naklap/public_html/templates/klape/index.php on line 54

Warning: include(css/style.css) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/naklap/public_html/templates/klape/index.php on line 54

Warning: include() [function.include]: Failed opening 'css/style.css' for inclusion (include_path='.:/root/PEAR:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/naklap/public_html/templates/klape/index.php on line 54

h1 h1 h2naklapskinacin.com/forum

Mapa portala

MAPA PORTALA
Naslovnica arrow Klape arrow Novosti


Sutra u Kistanjama tradicionalni 7.Susret klapa „Večer Sv.Nikole“
Vecer SV Nikole

U subotu u Kistanjama će u organizaciji Klape Zvono biti održan 7. susret klapa   pod nazivom „Večer svetog Nikole“. Na njemu će nastupiti ženske klape Štorija iz Kaštel Sućurca i Rećina iz Šibenika. Od muških klapa nastupaju Cima i Fortica iz Šibenika, Drniš, Janjevo i Grdelin iz Zagreba, Dalmacijavino iz Splita, Bunari iz Vodica, Puntari iz Omiša i, naravno, Klapa Zvono iz Kistanja. Najavljen je i nastup novoosnovane ženske klape iz Kistanja. Program će upotpuniti pjesnici Ante Nadomir Tadić Šutra iz Knina i Dinko Škevin iz Šibenika. Program će voditi Nikola Urukalo, inače voditelj na šibenskom Radio Ritmu na kojem uređuje i „Rećinu“, emisiju o klapama i klapskom pjevanju. Susret klapa održat će se u Domu kulture u Kistanjama s početkom u 20 sati.

Domaćin susreta Klapa „Zvono" iz Kistanja...

Opširnije...
 
Mlada bračka klapa Morbin ostvarila velik uspjeh u Italiji , u Veroni osvojili drugo mjesto
Bračka klapa Morbin

Klapa Morbin iz Donjeg Humca na Braču mlada je klapa koja djeluje nešto više od dvije godine. Broji devet članova, uglavnom zaljubljenika u izvornu pjesmu koja budi spomen na jednostavnost života prošlih vremena s dalmatinskog podneblja.

Već u prvoj godini rada stekli su mnogo ljubitelja te privukli i mlađu populaciju koja je uz njihove izvedbe zavoljela izvorni melos i arhaičnu pjesmu njihovog zavičaja. Odmah su zapaženi te su pobrali  uspjeh na FDK Omiš, osvojivši treću nagradu publike i nagradu za najbolje debitante. Nagradu su osvojili i na festivalu Kaštelinski đir, osvojivši treću nagradu za najbolju izvedbu. Festivali se nižu, a s njima priznanja i brojne osvojene nagrade.

Mlada bračka klapa upravo se vratila s međunarodnog natjecanja u Veroni "CORSO INTERNACIONALE di  CANTO CORALE 2012". To je natjecanje koje se tradicionalno održava već 23 godine. U konkurenciji zborova iz cijelog svijeta, pobrali su srebro osvojivši drugo mjesto. (Prvi, osvojivši zlato, bio je zbor iz Rusije). Veliki je to uspjeh za mlade i talentirane momke s lipog nam Brača. Dostojno su prezentirali svoj rodni kraj. Klapa Morbin marljivo radi  na  baštini i očuvanju  od zaborava "lipe dalmatinske pisme"...

Opširnije...
 
Završene audicije za ovogodišnji 46.Festival dalmatinskih klapa Omiš
Audicija Omiš

Završene su audicije za ovogodišnji 46. po redu festival dalmatinskih klapa u Omišu. Audicije su se održale od početka ožujka do sredine travnja u Zagrebu, Rijeci, Zadru, Šibeniku, Splitu, Dubrovniku, Korčuli i Omišu.

Stručno povjerenstvo za odabir klapa za nastup na 46. Festivalu dalmatinskih klapa Omiš 2012. odlučilo je koje će klape nastupiti na najstarijem i najcjenjenijem Festivalu klapa u Hrvatskoj.

Opširnije...
 
U subotu na Pjaci u Splitu klape Sv. Florijan, Iskon i Cambi
Subota na Pjaci

Drugi hrvatski Dan prodavaonica ploča, u subotu 21. travnja, pružit će ljubiteljima glazbe još više posebnih glazbenih događanja od prošlogodišnjeg. Akcija se širi: uz Zagreb, Rijeku, Osijek i Split koji su Dan obilježili prošle godine ove se godine u priču uključuju Šibenik i Zadar.

Na splitskog Pjaci, pred trgovinom izdavačke kuće Croatia Records, premaloj za sve koji ih žele čuti, okupit će se ove subote od 12 do 13 sati prva liga klapske pjesme: klape Sveti Florijan, Cambi i Iskon. Oni će potpisivati svoje nosače zvuka i družiti sa sa posjetiteljima ovog događaja. Možda netko bude te sreće da mu klapa osobno zapjeva neku poznatu pjesmu.

Običaj da se samo za treću subotu u travnju pripremaju posebna vinilna i CD izdanja, da u malim trgovinama nastupaju velike zvijezde koje se druže s publikom, predstavljaju nova izdanja i potpisuju albume, hvata korijen i kod nas.

 
Tomislav Bralić i klapa Intrade u prepunoj riječkoj dvorani Mladosti
Tomislav Bralić

U prepunoj Dvorani mladosti u Rijeci, pred više od pet tisuća ljudi, održan je koncert zadarske klape „Intrade“. Klapska pjesma, dalmatinska šansona, zvuk gitare i mandoline, širila se dvoranom. Atmosfera je bila odlična. Veliki broj ljudi, koji su došli slušati ih, pjevušili su i pratili gromoglasnim pljeskom svoju omiljenu klapu. Kao posebni gosti večeri bili su Vinko Coce i klapa Grobnik. Pri kraju samog koncerta, uz podršku cijele dvorane, Dragan je zaprosio svoju djevojku Sandru.

 
Novi dubrovački festival Akapela oduševio prisutne
Festival Akapela

Novi festival na dubrovačkom kulturnom repertoaru, Akapela, okupio jer na otvorenju u Kazalištu Marina Držića brojne poklonike klapske a capella glazbe.

Na pozornici su se prve večeri, pod umjetničkim vodstvom mo. Joška Ćalete, izmjenjivale klape Subrenum, Luka, Tragos, Linđo i Vinčace, a u preostala dva dana festivala nastupile su klape Pinguentum, Neverin, Bunari, Armorin i Braciera. Organizatori najavljuju da će Festival postati tradicionalan.

Unatoč kišnom vremenu u subotu  su po voltima u Gradu, uz prepun Stradun, u vremenu od 11 do 13 sati nastupile klape Luka, Pinguentum i Vinčace, sudionice Festivala Aklapela.

Izvorna klapska pjesma mogla se čuti u vratima od Pila, ispod Sponze, na ulazu u Lužu, ali i u nekim kultnim dubrovačkim kafeterijama poput Talira. Bio je to poklon Festivala Aklapela  i Turističke zajednice Grada Dubrovnika sugrađanima i brojnim posjetiteljima Grada.

Opširnije...
 
Klapa Sinj u Zagrebu obilježava 30 godina rada
Klapa Sinj

Zagrebački Klub sinjana u petak, 20 travnja, u dvorani Vatroslava Lisinkog priprema veliki slavljenički koncert klape Sinj i obilježavanje 30 godina rada i djelovanja. Na tom koncertu nastupit će i brojni gosti, Tedi Spalato, ansambl Lado, Inga Romac-Šarić, Jadranka Gračanin, Iva Ajduković,Ivana Radan i drugi.

Klapa „Sinj“ osnovana je 1982.g. od kada čuva i njeguje izvornu dalmatinsku  klapsku pjesmu i promovira hrvatsku glazbenu baštinu u zemlji i inozemstvu.

Iznimna darovitost i uporan rad omogućili su ovim talentiranim majstorima pjevačima da razviju prepoznatljiv način izvedbe.

Rezultati dugogodišnjeg rada i predanosti klapskoj pjesmi mnogostruko su okrunjeni pobjedama na domaćim i međunarodnim festivalima (Omiš, Kaštela, Prag, Bolzano, Verona, Rim i dr.).

Na njihovom koncertu u Sinju, povodom  25 godina rada, sudjelovale su  najbolje klape, a ovjekovječen je na albumu, a u planu je i izdanje povodom 30. godišnjice. Valja istaknuti da je klapa Sinj ostvarila 2005 godine suradnju s Nenadom Bachom, poznatim glazbenikom hrvatskih korijena koji radi i djeluje u Americi.

Opširnije...
 
Ove nedjelje 9.tradicionalni Festival dalmatinskih klapa Omiš u Mostaru

Klapa OmišVeć osam a ove godine bit će deveti puta da se održava tradicionlni koncert Festivala dalmatinskih klapa Omiš na Danima matice hrvatske Mostar pod nazivom Mostarsko proljeće 2012.

Ove nedjelje(15.travnja) s početkom u 19.30 sati u Hrvatskom kulturnom domu hercega Stjepana

Kosače nastupit će ženske klape Ventula iz Splita, mješovita klapa Versi iz Splita, te muške klape

Kaleta iz Zadra, Cambi iz Kaštel Kambelovca i Pasike iz Kostanje. Kao poseban gost nastupit će Tedi Spalato. 

 
Klapa Cambi oduševila riječku Dvoranu mladosti
Klapa Cambi Rijeka

Dvorana mladosti na Trsatu u subotu je ugostila splitsku klapu Cambi koja je u Rijeku stigla u sklopu koncertne turneje na kojoj predstavlja novi nosač zvuka »Zar više nema nas«.

U dvostrukom izdanju, u a capella inačici te uz pratnju Olja'zz benda Olje Dešića, glazbenog producenta njihovog albuma nominiranog za nagradu Porin, Splićani su riječkim zaljubljenicima u klapsku pjesmu pružili puno izvrsnih obrada i autorskih pjesama.

Dalmatinska klapa koju poslovne i prijateljske veze neraskidivo povezuju s Rijekom, s Dešićem trenutno radi na albumu s obradama pjesama legendarnog Kornelija Kovača tako da su djelić onog što će uskoro predstaviti slušateljima predstavili i na subotnjem koncertu. Među Kovačevim pjesmama izabrali su i skladbu »Jedna zima s Kristinom« napisanu za Zdravka Ćolića kojom su otvorili nastup.

Uz nagrađivane autorske pjesme, na repertoaru su im se našle i obrade Gibonnija, Toše Proeskog, Olivera Dragojevića, Miše Kovača i drugih pjevača čije su uspješnice u klapskoj maniri preradili na zadnjem nosaču zvuka...

Opširnije...
 
Klapa Neverin ove godine predstavlja Hrvatsku na EBU festivalu u Španjolskoj
klapa Neverin Predsjednik

Ženska klapa Neverin, gledamo li rezultate na Festivalu dalmatinskih klapa u Omišu zadnjih godina, najuspješnija je ženska klapa. Ove godine članice klape imaju dodatan razlog za zadovoljstvo - u lipnju će predstavljati Hrvatsku na 33. EBU festivalu u Španjolskoj.

Radi se o manifestaciji europske i svjetske  suvremene i popularne narodne glazbe utemeljene na folklornoj tradiciji. EBU FOlk festival održava se svake godine pod pokroviteljstvom Europske unije radija. EBU-European Broadcasting Union najveća je profesionalna udruga nacionalnih radijskih i televizijskih postaja ima 74 aktivna člana iz 56 zemalja i 36 pridruženih članova iz svijeta.

Iz godine u godinu festival se održi u drugom gradu, tako je prošle godine čast pripala našoj Opatiji. Na festivalu sudjeluju samo najbolji ansambli i solisti.

- Presretne smo pozivom. Prava je čast predstavljati Dalmaciju i Hrvatsku. Prošle godine Hrvatsku je predstavljala izvrsna klapa Sinj, a mi ćemo dati sve od sebe da dostojno predstavimo svoju zemlju ovog lipnja - rekla je voditeljica i članica klape Antonela Pilić Burić.(www.dalmacijanews.com)

 
Večeras s početkom u 19.00 u Vrabanju na Hvaru korizmeni koncert klape Sv.Juraj HRM
Sveti Juraj

U Vrbanju na o.Hvaru u župnoj crkvi Svetog Duha klapa Sveti Juraj-HRM održati će večeras s početkom u 19.00 korizmeni koncert kojim će ujedno predstaviti najnoviji Cd duhovnih skladbi pod nazivom Misao svijeta.

Tako će mornarička klapa u rodnom mjestu pok. Ljube Stipišića Delmate izvoditi sljedeće skladbe; Oče naš, Majko ljubeznjiva i Molitva žuljnih ruku, skladbe don Šime Marovića; Tebe tražim Bože moj, Divici Mariji na tekst Marka Marulića i Ja sam Uskrsnuće i Život  kao i brojne druge, počevši od tradicionalnih pučkih napjeva Velikog tjedna do skladbi stranih skladatelja Tebe pojem - Bortnjanskog i Dajte mi sladak pjev- Engelharta, Bliže o Bože moj itd.

Inače na novom nosaču zvuka, znakovitog naslova i teksta Silvija Strahimira Kranjčevića, nalazi se 18 duhovnih skladbi snimljenih u katedrali Svetog Duje u Splitu na njihovom cjelovečernjem koncertu održanom 16. travnja 2011.

Napjevi i skladbe pažljivo su odabrani i predstavljaju samo manji dio repertoara kojeg klapa Sveti Juraj HRM-a čuva i njeguje u svom duhovnom opusu.

Ovaj koncert duhovnih skladbi nije samo povratak mornaričke klape ljepoti vlastite izvornosti - ljudskom glasu u akustici prostora - već je na neki način povratak čovjeka svojem Počelu.

 
Duša Dalmacije u srcu Varaždina – Klape razgalile Arenu
Dusa Dalmacije

Varaždin je u subotu navečer ponovno bio glavni grad i to Dalmacije. Čak pet tisuća ljudi pjevalo je zajedno s najboljim hrvatskim klapama u varaždinskoj Areni, a atmosfera je bila kao da je koncert održan u Splitu.

Nastupilo je pet najboljih hrvatskih klapa, a to je bio dovoljan mamac za Varaždince ali i obožavatelje klapske pjesme iz cijele regije da pohrle u varaždinsku Arenu. Varaždinci, Međimurci, Koprivničanci, Zagorci, pa čak i Hrvati iz Mađarske i Slovačke napunili su Arenu doslovce do vrha.

Atmosfera je bila sjajna pa se u nekim trenucima nije znalo da li Tomislav Bralić i Klapa Intrade, Klapa Maslina, Klapa Sveti Juraj Hrvatske ratne mornarice, Klapa Cambi i Klapa Kampanel te gosti Vinko Coce i Lidija Bačić pjevaju publici ili publika pjeva - njima.

 
Festival izvorne klapske pjesme AKAPELA za Dubrovniku
Akapela Dubrovnik

Dubrovnik na Mali Uskrs postaje bogatiji za još jedan festival, koji mu po geografskom položaju na Mediteranu, povijesti i glazbenoj tradiciji u potpunosti pripada. Od 13. do 15. travnja u kazalištu Marina Držića održat će se AKLAPELA, festival izvorne klapske pjesme, festival koji po svim svojim karakteristikama pripada Dubrovniku kao najboljoj nacionalnoj i međunarodnoj pozornici koja će pridonijeti međunarodnom pozicioniranju klapske pjesme.

Naziv AKLAPELA, nastao igrom riječi od a cepella na klapski,  je godišnji festival najvrjednijih klapskih ostvarenja kroz održavanje nekoliko a capella koncerata odabranih hrvatskih muških i ženskih klapa iz cijele Hrvatske.

Selektor festivala, maestro Joško Čaleta, odabrao je ukupno 10 klapa, 6 muških i 4 ženske klape koje su se proteklu godinu posebno istaknule svojim pjevanjem te su na ovogodišnju AKLAPELU pozvane da nastupe klape Armorin, Braciera, Bunari, FA Linđo, Luka, Neverin, Pinguentum, Subrenum, Tragos i Vinčace. Namjera i koncept Festivala AKLAPELA je omogućavanje koncertnih izvedbi na način istovjetan ili blizak izvornom načinu stvaranja i izvođenja tradicionalne hrvatske klapske pjesme, bez mogućnosti zvučne kulise ili glasovne korekcije uz pomoć svemoguće elektronike. Odabirom ovih klapa pokrilo se sedam prepoznatljivih područja oblikovanih i određenih bogatim naslijeđem te aktivnošću najistaknutijih klapskih autora (kompozitora i obrađivača) kao i samim pjevanjem pojedinih klapa...

Opširnije...
 
Brojne klape medju nominiranima za ovogodišnji Porin
Porin

Ovogodišnja diskografska nagrada Porin  mogla bi biti obilježena velikim uspjehom dalmatinskih

klapa. U jednoj od najvažnijih kategorija Najbolji album zabavne glazbe nominirana je splitska klapa Cambi sa svojim prvijencem „Zar više nema nas“, na kojem je skoro dvije trećine glazbenog materijala izvedeno a capella. U kategoriji Najbolji koncertni album nominirani su njihovi imenjaci, klapa Cambi Kaštel Kambelovac sa albumom „Ne damo te pismo naša-klapa Cambi 25 godina“.

Valja naglasiti da je prošla godina za klape bila jako plodonosna. Klapa Cambi Kaštel Kambelovac napunila je splitski Poljud. Ponajbolje dalmatinske klape ispunile su s gotovo 10 000 posjetitelja ljubljansku sportsku Arenu Stožice. Tomislav Bralić i Intrade s gostima napunile su zagrebačku Arenu, klape su napunile i splitsku arenu Spaladium. Splitski Cambi rasprodao je zagrebačku Cibonu. Klapa Maslina nastupala je u Skopju, a „Zora bila“ Tomislava Bralića i Intradea te „Bura“ klape Sv.Juraj HRM zauzela su prva mjesta hrvatskih top lista. Sve u svemu proošla je bila jako plodonosna za klape.

Još da osvoje Porine.

 
Najnagradjenija ženska klapa Luka iz Rijeke nastupala na Sardiniji
Klapa Luka

Ženska klapa Luka boravila je na poziv organizatora, zbora Maurizio Carta u gradu Oristanu na Sardiniji. Povod je bila 7. smotra Pjevajući karnevalu („Cantando a Carnevale“) koja se održava u sklopu velike pokladne manifestacije Sa Sartiglia.  Koncert je održan u Narodnom kazalištu Antonio Garau a uz klapu Luka, gosti su bili i zbor Nuova Corale iz Marano Equo koji se predstavio popularnim napjevima iz rimske pokrajine Lazio. Pred potpuno ispunjenim teatrom klapa Luka izvela je polusatni koncert dalmatinskih i primorskih tradicionalnih klapskih napjeva, ostavljajući publiku bez daha. Naastup su riječanke zaključile izvedbom popularne sardske pjesme Bella si cheres bennere, kada su uslijedile ovacije publike. Kritike i ocjene nastupa klape Luka bile su izvrsne, a po završetku koncerta dodijeljena im je tradicionalna karnevalska maska u znak zahvale i priznanja za sudjelovanje u obilježavanju Sa Sartiglie...

Opširnije...
 
Objavljen je Natječaj za Večeri popularne klapske pisme – Kaštela 2012.
Kaštela 2012

Grad Kaštela kao organizator Večeri popularne klapske pisme objavio je Natječaj za ovogodišnje natjecanje. Klapa na natječaj prijavljuje obradu skladbe koja se oslanja na tradiciju suvremene dalmatinske pjesme, sa širokom slobodom pristupa u obradama. Moguće je prijaviti skladbu koja je već bila izvođena na „Kaštelanskom điru“ ali ista mora biti izvedena u novoj i originalnoj obradi.

Klapa mora Organizatoru prijaviti naslov skladbe najkasnije do 16. ožujka 2012. godine. Moguće je prijaviti i rezervni naslov. Prijavu naslova moguće je izvršiti elektronskom poštom.

Radnu audio snimku na CD-u i dva primjerka partiture skladbe s podacima o obrađivaču treba dostaviti Organizatoru preporučenom poštanskom pošiljkom najkasnije do 20. svibnja 2012. godine.

Odabrane obrade skladbi bit će izvedene uživo 14. srpnja (subota) 2012. godine.

Pravo nastupa ima najviše 12 pjevača, bez obzira radi li se o  muškoj, ženskoj ili mješovitoj klapi, s obradama za klapsko a cappella pjevanje ili uz diskretnu uporabu akustičnih glazbala...

Opširnije...
 
"Od zipke do križa" klape Cambi (K.Kambelovac) probudio emocije i veliki interes
Od zipke do Križa

Dalmacijo zemljo…kroz povist ća resiš i more i poje… trudima i znojem iznili te didi. Upravo ova rečenica najbolje objašnjava povezanost klape Cambi (Kaštel Kambelovac) koja se u posljednje vrijeme sasvim slučajno dogodila sa kćerima i sinovima ljudi čiji je veliki pothvat zabilježen u filmu pok. Aleksandra F. Stasenka.

- Naša klapa je bježala od pjesama o Dalmaciji. Iskreni u tome da današnje novo skladane pisme o Dalmaciji opisuju naš zavičaj kao skupinu dokoličara ili su jednostavno prepatetične, držalo nas nesklonim takvim pjesmama. Ipak, riječi stihova Branka Slivara i glazba Pere Kozomare, pogodili su nas ravno u sridu. Prepoznali smo u njima priče naših starih i pjesmu smo odmah doživjeli kao himnu, kao zavit vrlinama koje su nas održale na ovoj zemlji - ispričao je Hrvoje Lozančić, član klape Cambi, o njihovoj pjesmi "Od zipke do križa", koji samo preko youtubea broji nekoliko milijuna klikova preslušavanja, piše CroSound.

Opširnije...
 
Paška klapa Sol ubrojila se medju brojne koja je snimila pjesmu na slovenskom jeziku
Klapa Sol

Postao je trend da brojne dalmatinske klape snimaju pjesme na slovenskom jeziku, medju prvima je to napravila klapa Kumpanji iz Blata na otoku Korčula koja je snimila veliki slovemnski hit „Bela snežinka“, jako dobra obrada je i „Dan ljubezni“ klape Cambi (KK), a ovih dana klapa Sol s Paga snimila je snimila je novi spot za svoju  pjesmu Mediteraneo na slovenskom jeziku.  Slovenska publika „otkrila“ je klapu na njihovim mnogobrojnim koncertima u Sloveniji pa se rodila ideja da jednu pjesmu prevedu i na slovenski jezik. Zanimljivo je da je snimljena i verzija na talijanskom jeziku.

Spot je sniman na lokacijama predivnog kampa Šimuni na otoku Pagu. Autor glazbe i stihova je Branko Barbir, aranžman je ponovo učinio Robert Grubišić, dok je snimatelj i režiser spota Ivica Brusić - Brujo.

Mediteraneo je pjesma s kojom je klapa Sol osvojila drugu nagradu publike na prošlogodišnjem MIK-u, a prepjevom na slovenski jezik klapa Sol se htjela odužiti svim svojim prijateljima i publici na području Slovenije. Prijevod na slovenski izradili su "naši prijatelji iz Krškog, Peter i Aljoša, kojima se i ovim putem zahvaljujemo" - Branko Barbir .

Pjesma će se također naći na njihovom novom albumu čije je snimanje u završnoj fazi a izlazak albuma planiran je  u svibnju.

 
Novi singl Klape Cambi Split- "Povij me" za koji je snimljen i spot
Klapa Kambi

Klapa Cambi Split predstavila će se na festivalu Melodije hrvatskog juga u Opuzenu s pjesmom "Povij me" i s tom skladbom osvojili su prvu nagradu stručnog žirija. Klapa je na pjesmi surađivala s Oljom Dešićem i Angelom Bonacin koji potpisuju tekst, glazbu i aranžman. Ta pjesma ovih dana dobila je i video uradak a novi spot će se do kraja mjeseca zavrtjeti u domaćem televizijskom eteru.

"Pjesma nam se na prvu svidjela jer ima onaj pravi cambijevski štih. I slušatelji su je prihvatili i uvelike se vrti u eteru radijskih postajama. Vjerovali smo  u ovu pjesmu kao što smo vjerovali i u "Ultima partencu" koju smo izveli  Splitskom festivalu", rekao je Ante Nikolić.

Klapa se uveliko priprema za svoje veliki solistički koncert u Rijeci, u dvorani mladosti koji je na rasporedu 31.03. a za ovaj tjedan zakazani su koncerti u Brežicama i Laškome.

 
Otvoren natječaj za sudjelovanje na 4. Festivalu dječjih klapa Zadar 2012.
Dječje Klape Zadar

I ove godine Gradska knjižnica Zadar kao organizator objavila je Natječaj za sudjelovanjem na ovogodišnjem 4.Festivalu dječjih klapa Zadar 2012. Ovogodišnji festival održat će se 11.svibnja u Hrvatskom narodnom kazalištu u Zadru.

Mogu se prijaviti dječje klape, dječaci, djevojčice ili mješoviti sastav a natjecanje će se odvijati u dvije kategorije, i to kategorija do 14 godina i kategorija do 16 godina. Valja napomenuti da se prijave primaju do 15.ožujka. U nastavku teksta je prijavnica za sudjelovanje na Festivali.

 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeća » Kraj »»

------------------------------------------ ------------------------------------------ ------------------------------------------ ------------------------------------------ ------------------------------------------ ------------------------------------------ ------------------------------------------ ------------------------------------------ ------------------------------------------ŽELJKO PERVAN "Izjava tjedna"
„…nekad moram plakati. Nije mi teško, sjetim se samo u kakvoj zemlji živim pa mi suze same krenu…“

Get the Flash Player to see this player.
Flash Image Rotator Module by Joomlashack.
Vinko Coce
Dobra večer pismo moja
Klape pjevaju
Klape pjevaju u Areni
Image 5 Title

PROMOCIJE

PROMOCIJE

KLAPE ONLINE

Sva prava pridržana 2003 - 2010 Udruga 'Na klapski način'

Fatal error: Call to undefined function josmainbody() in /home/naklap/public_html/templates/klape/index.php on line 260