Warning: include(css/style.css) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/naklap/public_html/templates/klape/index.php on line 54

Warning: include(css/style.css) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/naklap/public_html/templates/klape/index.php on line 54

Warning: include() [function.include]: Failed opening 'css/style.css' for inclusion (include_path='.:/root/PEAR:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/naklap/public_html/templates/klape/index.php on line 54

h1 h1 h2naklapskinacin.com/forum

Mapa portala

MAPA PORTALA
Naslovnica arrow Klape arrow Novosti arrow Baška Voda: U nedjelju koncert tradicijskih dalmatinskih napjeva
Baška Voda: U nedjelju koncert tradicijskih dalmatinskih napjeva

U opsežnijem dijelu programa predstavit će se domaćini, mješovita klapa Basca, a u goste im dolaze ženska klapa Putalj iz Kaštel Sućurca i muška klapa Mriža iz Splita.

ImageU nedjelju, 15.lipnja, s početkom u 20,30 sati u crkvi Svetog Nikole u Baškoj Vodi održat će se koncert tradicijskih dalmatinskih napjeva u izvođenju klapa koje rado počaste publiku baštinskim zvucima.

Na programu su obrade tradicijskih napjeva iz pera Stipišića, Magdica, Tambače, Čačije i Fia. Ulaz na koncert je slobodan.

Klapa Basca osnovana je krajem ljeta 2009. u Baškoj Vodi. Želja osnivača je bila sastaviti klapu kvalitetnih pivača sa voljom za ozbiljan rad ne zanemarujući pritom karakterne osobine. Članovi klape su dosadašnje iskustvo sticali u više klapa, a prije osnivanja Basce činili su okosnicu klape Garbin iz Makarske.
 
------------------------------------------ ------------------------------------------ ------------------------------------------ ------------------------------------------ ------------------------------------------ ------------------------------------------ ------------------------------------------ ------------------------------------------ ------------------------------------------ŽELJKO PERVAN "Izjava tjedna"
„…nekad moram plakati. Nije mi teško, sjetim se samo u kakvoj zemlji živim pa mi suze same krenu…“

Get the Flash Player to see this player.
Flash Image Rotator Module by Joomlashack.
Vinko Coce
Dobra večer pismo moja
Klape pjevaju
Klape pjevaju u Areni
Image 5 Title

PROMOCIJE

PROMOCIJE

KLAPE ONLINE

Sva prava pridržana 2003 - 2010 Udruga 'Na klapski način'

Fatal error: Call to undefined function josmainbody() in /home/naklap/public_html/templates/klape/index.php on line 260